Unii au firme, iar alții sub protecția polițiștilor. Instituțiile statului fug de răspundere și nu aplică legea.

Instituțiile din județul Hunedoara, fug de „răspundere”, nu vor să aplice legea care este în vigoare. Pasează de la o instituție la alta. IPJ Hunedoara, „sfințească evaziunea fiscală,” recunosc într-un final că sunt probleme. Sunt persoane care comercializează adidași fără forme legale.

Prefectura județului Hunedoara, ne răspunde la o sesizare.IPJ Hunedoara, se conformează apelului făcut de Prefectura județului Hunedoara, și răspund în temeiul legii, puțin cotit.Mai sunt și oameni corecți, ăia îi găsiți la Prefectura județului Hunedoara, când spui IPJ Hunedoara, te gândești la Consiliul Județean Hunedoara, și atunci spui câti fac politică mincinoasă. Administrația piețelor au cea mai mare vină, pentru că sunt acolo lângă ei.

Unii au firme/P.F.A înființate, iar alții văd în continuare fără a avea acte. Ne întrebăm ? Acum de ce Poliția Economică se joacă „alba neagra” cu comerțul și „evaziunea fiscală„! Ce interese au cei de la Poliția Economică Petroșani acele ? Noi vom dezvălui în perioada următoare.

Interese mari după urma adidașilor fără acte, protecție din partea celor de la Poliția Economică Petroșani. Unii plătesc către stat contribuții, iar alții plătesc la poliție contribuții. Ați înțeles de ce se vinde în piață adidași fără acte. Sector „second hand„.

Cum se mai pot explica domnii de la poliție? Trebuia să intre toată lumea în legalitate, au avut termen din partea polițiștilor, potrivit polițiștilor de la Poliția Economică. Alții au intrat în legalitate „cotizănd” la Poliția din Petroșani ? Urmează o serie de înregistrări audio/ video, cu privire la anumite persoane care lucrează în instituțiile statului.

Cei care au firme/P.F.A plătesc taxe și impozite la stat. Iar alții nu plătesc nimic și au aceleași beneficii, ce înseamnă asta ? Toleranță din partea polițiștilor. Cei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, ar trebui să se sesizeze pentru anumite faptele făcute de acești polițiști de la Economic. „Protecție în ghilimele”.

Unii care lucrează la Poliția Economică Petroșani, „câteva indicii„. Știe șeful poliției de la economic despre cine este vorba, despre domnul care este „frate de cruce” cu (….) care vrea să intre în Poliția Economică Petroșani, la această oră este acuzat într-un dosar penal de delapidare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *