Tapă pe față / Un Gorjan spune că lucrează la termopane

  •  
  •  
  •  

Mornea Vilceanu Marcel, este din județul Gorj, municipiul Târgu Jiu. “Eu am luat legătura cu dânsul, printr-o persoană, persoana spunând că individul montează termopane ia  cerut 8 milioane spunând, când va pune termopane, dar sa dus cu tot cu termopane”.

Persoana menționată, mai sus susține că montează termopane, dar de fapt cum se vede din declarațiile martorilor. “Da eu am dat 800 RON, să îmi pună și mie termopanele, dar am rămas cu banii dați”. O persoană de încredere, mai bine zis o victimă, a pus la dispoziție buletinul bărbatului, noi vom cenzura datele cu caracter personal, dar cei care îl cunosc, sunt rugați să sesizeze autoritățile. Din primele informații, ce le avem puse la dispoziție, reiese faptul că dânsul se ocupă cu țepe.

“Am înțeles i-a mai dat o doamnă bani, să vină să îi facă și ei, nu știu ce dar și doamna așteaptă de câteva săptămâni bune”. Autoritățile trebuie să se autosesizeze, cu privire la următoarele aspecte, mai multe persoane susțin că au fost înșelate de acest individ. Persoanele nu vor să își facă public numele, datorită faptului că le este frică, de aceea persoanele le ținem protejate.

Dacă cineva îi cunoaște, cariera domnului din imagini, este rugat să contacteze Poliția. După cum se vede domnul stă în alt județ în județul Gorj dar întrebarea este ce caută în județul Hunedoara, doar pentru simplu fapt că are un job. Am fi tare curioși și credem cu siguranță, domnul cred că are și câteva dosare penale, cred că domnul este cunoscut cu dosare penale.

Domnul din imagini a ajuns, în cartierul colonie din Municipiul Petroșani, acolo a început să se dea mare ca montează termopane dar o dată ce sa văzut cu banii în buzunar, a dispărut nu mai răspunde la telefon, așa susțin martorii.

Vom reveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *