Mornea Vilceanu Marcel s-a ales cu o plângere penală, după ce a reușit să mintă, mai multe persoane, că pune termopane.

  •  
  •  
  •  

Domnul din imagine a reușit, să vină în județul Hunedoara, și să spună oamenilor că pune termopane, dar era o problemă, domnul lucrează cu avans înainte.

Astăzi, o persoană de sex feminin, ce a fost înșelată de acel domn, a depus o plângere, împotriva lui, la Poliția Municipiului Petroșani. Am aflat pe surse, că mai multe persoane au întâmpinat probleme cu dânsul, dar la unele le este frică să spună adevărul. Domnul ce știe să monteze termopane, este din județul Gorj.

Victima ce a apelat la noi, Ia dat 800 RON, pentru a monta un termopan. Potrivit unor polițiști ” s-an întocmit dosar de cercetare, sub aspectul infracțiunii de înșelăciune”. Potrivit altor martori ” Da, am avut încredere, a spus că ne montează termopane am dat banii așteptăm de câteva săptămâni, dar nu mai răspunde la telefon. Nu cred, că ne mai recuperăm banii”.

Copia după buletinul dânsului, a ajuns la noi, prin intermediul unei doamne ce a fost înșelată. Noi am reușit să obținem o copie, după buletin, de la o doamnă de încredere, precizez, doamna a fost victima domnului care se ocupă cu termopane. Vom cenzura, datele cu caracter personal, dar Polițiștii dacă au nevoie de informații suplimentare le putem oferi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *