Piața Centrală Petroșani / autoutilitară vandalizată

  •  
  •  
  •  

În cursul dimineții de astăzi, o autoutilitară a fost vandalizată, chiar în fața Pieței Centrale din Petroșani. “Da, m-am trezit cu prelata tăiată, am anunțat și Poliția, nu știu ce să cred, nu îmi dau seama cine a făcut, această pagubă” susține proprietarul.

Din ce în ce, tot mai des ne confruntăm cu acești hoți, am prezentat în unele cazuri și minori, iar în cele mai multe cazuri sunt maturi. Precizez, nu este singurul caz, de genul acesta, au mai avut loc multe alte cazuri, poate mult mai grave. “S-a deschis dosar de cercetare pentru infracțiunea de distrugere” relatează o sursă de încredere.

Potrivit proprietarului “Polițiștii au venit, au făcut fotografii mai mult nu cunosc”. ” în jurul orelor opt când am venit la piață mi-am găsit autoutilitara vandalizată” susține proprietarul. Proprietarul vinde în Piața Centrală, se ocupă cu marfă spune că nu are probleme, cu nimeni și nu știe să aibă dușmani. Susține proprietarul autoutilitarei: ” să schimbe prelata costă în jur de 40 de milioane”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *