Sezonul petardelor de mare risc și afaceri cu contractele de închiriere. Mai nou închiriezi la două societăți diferite același spațiu?

Odată cu prezența petardelor de mare risc, apar și ilegalitățile din contractele care vor avea loc în piața din municipiul Petroșani. Un om de afaceri care deține un chioșc în pieței. Închiriază acel chioșc la două societăți diferite, primul contact este pe 6 luni cu una dintre societăți.

Al doilea contract se va încheia tot în acel loc, doar pe perioada petardelor. IPJ Hunedoara, arme și muniții/ birou economic, autorizează ilegalitățile și petardele de mare risc ? Nu ai voie să comercializezi petarde pe domeniul public, ci doar în interiorul chioșcului care l-ai închiriat.

Apar pe piață cu petarde nume sonore, oameni de afaceri care plătesc bine la nivel de județ. Înseamnă că ilegalitățile vor apărea și în acest an. Polițiștii care vin să facă presupusele verificări, vor verifica cum au făcut și cu piața centrală, ilegalitățile cur și la această oră.

La nivel de județ lucrează și oameni care nu cunosc legea, alții care cunosc, dar și cei care cunosc legea, nu vor să aplice legea și sunt mereu printre oameni. În județul Hunedoara, nu se comit ilegalități, abuzuri, infracționalității ???? Se comit, der banul este atât de mult încât totul se așterne la tăcere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *