EXCLUSIV ! Un cantaret de la noi arunca BOMBA despre un cunoscut om din lumea showbiz-ului ! ” Cine e asta ‘ , ce a facut pe acest pamant ?” ! Vezi de la ce a pornit scandalul dintre cei doi ! FOTO

Un cantaret de muzica populara de la noi arunca vorbe grele dupa ce Anna Maria Prodan  a comentat urat la adresa lui pe retele de Tik Tok. Cantaretul de muzica populara Marius Baldovin a facut o sesiune de LIVE pe reteaua de Tik Tok in care Anna Maria Prodan l-a jignit si ia adus jigniri urate la adresa lui Ba tu te ai vazut cum arati , esti groaznic” ia comentat intr-un LIVE lui Baldovin.

Baldovin iese la atac : ”Cine este asta , ce facut pe acest pamant” .Contactat de site-ul gazetamondenatv.ro , Baldovin a iesit la atac din nou si pentru ca cineva ia adus vorbe grele pe reteaua de Tik Tok  ”Cine e asta ma pe bune ?, Ce a facut pe acest pamant ca sa ma judece ea pe mine si sa imi aduca vorbe grele sa isi vada de relatiile pe care le are cu cine le are , a intrat in gura mea nu cred ca e bine sa isi vada de treaba ei pentru ca toata lumea o judeca rau de relatiile pe care le are, cine a comenat de mine vai de mine, Prodanco am uitat sa-mi jumulesc lindicul de jos si sa ma pensez” a declarat Baldovin pentru Gazeta Mondena TV .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *