Enigma de la Vulcan!!!!!

După multe tergiversări, în petițiile, privind conectarea P.F. Matei Dorina la rețeaua de energie electrică din Căminul Cultural (aflat în proprietatea Primăriei Vulcan). Ce să fie, ce să fie?? Nu știm ce variantă este valabilă???

Varianta 1. Să fie opera ENEL pentru branșarea și subtraversarea neautorizată a drumului ????

Varianta 2. Să fie o modalitate de înlăturare a probelor ?

Varianta 3. Să fie un mesaj de la actuala conducere a Primăriei Vulcan ???

Gata ….ai trăit bine destul cât a fost „EMI PIAN .” Spre marea dezamăgire a cetățenilor vulcăneni, Poliția Vulcan și Biroul Investigații Criminalității Economice Petroșani unde clasarea și prescripția, sunt rezultatul neefectuării nici măcar a celor mai elementare verificări. Pe când controlul transportului în comun Dealul Babii-Centrul Orașului ??

Când au fost în control alți polițiști, Matei I. a fost depistat cu mai mult de 10 persoane, cei de la Vulcan niciodată… De aici intervine o nelămurire: dosare blocate prin nemuncă la Poliția Vulcan cu interes sau dezinteres ???Cazul și acestei familii cu un palmares destul de variat în abateri ilegale, care zac de ani de zile, fără a fi luate nici o măsură.

Hunedoara…. Locul fără corupție și fără corupți. Fi informat pentru a fi puternic. Revenim cu noi informații privind desfășurarea evenimentelor și pionii implicați.

Citeste si aici: Primăria Vulcan și presupușii electricieni. Alimentați la căminul primăriei cu curent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *