Șerpi în Cimitirul Central, din Petroșani

Cum de ceva, vreme, am avut parte de zile caniculare, șerpii din Cimitirul Central din Petroșani, și-au făcut prezența, sub razele soarelui.

“Această fotografie, am primit-o azi, de la un prieten virtual de pe Facebook, făcută de el în Cimitirul Central, firește. Este vorba despre un superb șarpe negru inelat de iarbă (natrix natrix) care, după poza realizată, are peste un metru lungime. Neveninos, firește !”

După, cum bine se știe, pe lângă durerea fizică, ce o simțim în urma mușcăturii de șarpe, ea poate să devină mortală, dacă este provocată de o viperă. În cimitir, intră multă lume, și cu copii mici, iar prezența șerpilor, nu este de dorit. Vegetația, care crește în neștire, este un mediu prielnic, pentru șerpi. De aceea, atragem atenția, domnului administrator al Cimitirului Central, domnului Hodoș, să i-a măsuri în privința aceasta, până, nu are loc un eveniment nedorit.

O echipă, a redacției noastre, va demara o anchetă jurnalistică, cu privire la această problemă, dar sperăm, să nu iasă la iveală și alte nereguli, cu privire la acest cimitir. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *