Cimitirul Central, din Municipiul Petroșani, arată mai rău, ca o pădure neîngrijită VIDEO

În urma solicitărilor primite, pe adresa noastră din partea unor cetățeni, azi ne-am deplasat la fața locului, unde am reușit să vedem cu totul altceva. Și începem să spunem, de la mic, la mare.

Buruieni, cum se vede și în imagini, ce depășesc peste un metru-20, drumuri neasfaltate. Iar deșeurile, resturile, sunt pe marginea drumului, mușuroaie de gunoaie. Era să omit o greșeală vis a vis, de Cimitirul Central, se află un liceu, iar gardul care trebuia să despartă cimitirul de liceu nu există.

Cu atât mai rău, este faptul, că unele morminte au plecat la vale, cum se vede o bună bucată din gardul ce se află astăzi, 90% este pus la pământ, încă 10% mai există. Domnul Primar, a reușit să spună în spațiu public, că se va remedia și această problemă, dar cetățenii au rămas cu promisiunea. Pe această cale, cred că domnul Primar își va primi, un nou mandat, cu siguranță va fi susținut de cetățeni, pentru că dânsul știe să aibă grijă de oamenii, ce trec în neființă.

Să nu fiu arogant, să spun adevărul domnul Hodoș stă în birou, și numără chitanțele orele trec, zilele se scurg, pensia vine, salariul vine. Hai, m-ai coboară, să vezi problemele, că de parcă nu, te-ai mai fi săturat, de atâta avere. Potrivit unor surse de încredere, care ziceau cam așa “dacă Primarul este lasa delăsător și viclean, așa sunt și subordonații dânsului”.

Arăt faptul că nepăsarea, lasă urme, iar ipocrizia aruncă în spațiu public, minciuni ucigașe. Măi oameni buni, voi nu vă dați seama încă, că minciuna prinde rădăcină. Consiliul Județean, Prefectura Județului Hunedoara, Inspectoratul Școlar, dar ce să mai spun de Curtea de Conturi, care are o nepăsare, și o înclinație mare către ce face acest domn Primar, cu atâta amar de bani. A făcut vreodată donații, către copii săraci, există vreun Centru pentru bătrâni, în acest municipiu și noi nu știam?

Bine că, consilierii aprobă în ședințele alea neașteptate, care se organizează la fiecare ploaie, pe pe un proiect, după ce a trecut prin furtuna. Păi dacă cei de la Inspectoratul Școlar, au o durere exact un fund, și cei de la Consiliul Județean sunt nepăsători, și domnul Prefect a uitat că există și municipiul Petroșani. Cu siguranță, toți sunteți dezorientați, Primarul Municipiului Petroșani, nu găsește fonduri pentru a repara acest gard, dar în schimb găsește fonduri pentru excursii cu mașinile primăriei prin tot orașul.

Pe parcursul anchetei noastre, cu siguranță veți afla ce învârte domnul Hodoș, prin acea primărie, și câți bani ia din acea primărie, ce pensie frumușică are, câte ore trebuie să lucreze, și câte lucrează, și multe altele. Poate veți reuși, și voi să aflați că cu locurile de veci, face avere, morminte date peste noapte, și cum spunea cineva, peste șapte ani oasele din pământ se aruncă întrun sac, se sapă o groapă mai jos următorul la rând, asta ne spunea cineva care cunoaște situația, și știe ceea ce se întâmplă în cimitire.

Cu siguranță, dacă îl veți întreba pe domnul Hodoș, câți oameni, au murit în ultima lună, chitanțele nu se mai regăsesc, ce să mai spun câți oameni au murit, în urmă cu 7 ani de zile. Cert este că acest domn, își primește salariul la timp, a reușit să fie filmat cu camera ascunsă, unde a declarat în fața noastră, verzi și uscate noi le-am am crezut, de aceea le-am și difuzat în spațiu public.

Acele gunoaie, crengi uscate ce se află pe marginea drumului, este de necrezut, tot cimitirul este plin de mormane de deșeuri, iar cei de la Garda de Mediu au uitat să actualizeze GPS-ul, sau le este frică să intre în grădina domnului Primar deoarece, domnul ăla știți voi care este văr cu dânsul.

Cum am prezentat și în articolul trecut, șerpii și fac de cap, broaștele țopăie într-una peste cavouri iar cei din Primărie, nu au treabă. Dacă tot vorbeam, despre oamenii trecuți în neființă, țin să precizez că la alegerile trecute au fost pe lista aceea albă, și oameni trecuți în neființă știți voi, unde vreau să bat, doar nu vreau să bat la uși închise. Și dacă suntem tot în acest cimitir, cu siguranță veți afla și despre combinațiile ce se fac la nivelul cimitirelor, ce rol au Preoții, printre cimitire.

 VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *