Scandal politic. Consiliul Județean, este depășit de situație / Costel Avram, este arătat cu degetul

  •  
  •  
  •  

În urmă cu o săptămână, a izbucnit un circ politic, realizat de actorii Teatrului Dramatic ID Sârbu, credem noi, la comanda cuiva.

Alertă: Consiliul Județean, este depășit de situație, circarii au hotărât, să realizeze noi piese de teatru, mai exact pe scările teatrului, ținând cu orice preț, ca Consiliul Județean, să asiste la una dintre piesele de teatru, realizate în aer liber.

După cum se vede, cu ochiul liber, se dorește execuția domnului Costel Avram, fost director Apa Serv SA. O întrebare, în gura mare: Cât timp, mai vreți, să continuați, cu acest circ de doi lei? Domnule Bobora, domnule Avram nu știam că se plătesc, circurile, din banul public, realizate pe scările teatrului, arătând-ul cu degetul pe Avram, la comanda cuiva.

Doamna Anuțoiu, ce se întîmplă, cu actorii din subordinea dumneavoastră? Vă permiteți, să plătiți, manifestări arogante în spațiul public? Păi, dacă Consiliul Județean este depășit de situație, ce păzește Prefectura? 

Domnule Prefect, vă plac scenariile realizate de angajații, Teatrului Dramatic ID Sârbu? Pentru, a nu rămâne surprins, a-ți putea să vă deplasați în Petroșani, pentru a vedea ce se întîmplă. Acești circari, au creat un mare disconfort, locatariilor din blocurile vecine.

De ce până, Costel Avram, să ajungă la Consiliul Județean, nu a-ți făcut circ gratis? Domnul Cosmin Rădescu, a reușit în câteva rânduri, să povestească cu precipitații, la un volum de 80% db, mai exact în instituția consiliului județean, de parcă nu i-ar fi fost de ajuns, s-a gândit că ar fi fost mai bine, să sfideze presa printr-un comportament arogant, ținând în mână o foaie, precizând o poezie în gura mare.

Sper, să nu mai stați pe scară, până la vară, luați salarii pentru spectacole în aer liber, începeți cu Avram și terminați cu Costel, cu mesaje înscenate, “Avram du-te la ape”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *