Ristea Adrian. Amenințări directe / AUDIO

De parcă nu s-ar mai fi terminat, de parcă nu ar fi fost destu,l de parcă nu mai știu în ce țară trăim, când unul zice sunt nevinovat, iar altul spune nu e adevărat, există o problemă.

Culmea, alții depun plângeri, peste plângeri, alții îndură și îndură, alții stau în stress, iar alții șantajează, legea este cruntă, în unele cazuri manipularea în mijlocul transportului. Unii au în sânge segmentul de a manipula, iar alții au un înger slab pregătit, înghit, rabdă, iar într-o zi izbucnesc.

“Eu sunt Ristea Adrian, și vreau să zică și Drăgan Virgil, dacă vrea”. “Eu sunt Drăgan Virgil, și vreau să mă lase în pace, atâta tot.”

Unii își urmăresc victimele, le atacă, apoi le șantajează, victimele de cele mai multe ori se închid în ele, îndură și rămân călcate în picioare. În ziua de azi, șantajul este la discreție, este la modă să șantajezi pe cineva, doar pentru un șantaj poți obține, ce îți dorești; este regretabil în viața de zi cu zi, viața românului ar fi frumoasă dacă ar știi fiecare să își prețuiască ziua, ora și clipa. Unii nu văd decât să facă rău, alții nu înțeleg decât răzbunare.

Audio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *