Invitații emisiunii “Ora Adevărului”, Drăgan Virgil și Ulmet Elyan, au vorbit despre problemele întâmpinate cu domnul Ristea Adrian

  •  
  •  
  •  

Pe parcursul emisiunii, au curs acuzațiile dintr-o găleată, toate persoanele au fost revoltate de parcă erau la jurații juraților.

Unii au avut emoții, alții au răspuns coerent, alții au avut abțineri. Precizez, emisiunea Ora adevărului, este bazată pe purul adevăr din ziua de astăzi. Adevărul, trebuie să îl spună cineva și îl poate spune altcineva, decât cei care sunt în platou în confruntare, cu cei de pe liniile telefonice. Concluziile, le trag cititorii, cât și telespectatorii, justiția își face datoria, și va acuza pe cine trebuie.

Ulmet Elyan, a spus pe parcursul emisiunii: “Fapt pentru care am fost acuzat de Ristea Adrian, că fiind un hoț mai mic, că el, fiind la el în casă, am furat două obiecte, pe care nu aveam cum să le fur. Avea camere de luat vederi. Au fost aruncate de pe geam, un lanț și o brățară. Eu le-am aruncat, dar dânsul a știut unde sunt.

Ne știm, de copii de prieteni buni, până am devenit un hoț, mai mic. A fost un motiv să scape de mine. Nu s-a sesizat Poliția. Nu poți să furi, camera e supravegheată video. Nu pot să dau vina, pe Pal Lucian, Drăgan Virgil, eu am intrat la mijloc. Eu, am fost de față, când i-a dat bani, fără nici un act. Am primit amenințări, ai trimis amenințări! Am văzut mesaje, peste mesaje Ristea.”

Dorina (sora lui Drăgan Virgil): Da, pentru cele 36 de contracte ce trebuiesc. Nu știu pentru ce. Nu a mai semnat nici un act. Ristea e, un cămătar, a lăsat foarte mulți oameni fără casă. Să nu m-ai fie, amenințat. Ristea, a mai înșelat un domn Adi, care parcă a lucrat la gaz. Nu m-a ajutat cu mormântarea mamei. Noi aveam banii noștri.

Mă jur, când ajung în Petroșani, o să merg și la București. M-a amenințat, și pe mine, în două mesaje, dar sa luat soțul meu de el. Tot timpul face așa, când are un pahar de băutură, la bord. Pentru Drăgan Virgil, nu există lege?”.

Soțul lui Dorina: “Domnul Ristea, nu a contribuit cu nici un ban, la mormântare. Virgil i-a plătit, pe bonurile alea, de două, trei ori mai mult. Îi dădea patru milioane la plată și patru milioane la avans. Banii, îi dădea lună de lună. I-a dat de patru ori banii”.

Ristea: “Vă dau în judecată pe amândoi. Eu nu vreau în platou, nu mă bag în mascarada asta. Vorbiți doi, la leu. Nu este nici o provocare, legea își spune cuvântul.”

Drăgan Virgil: “M-a acrit. Într-o seară ma terorizat că are 37 de contracte. Avem acces, la seif. Avea încredere în mine. Ne cunoaștem de mici, de la patru, cinci ani. Sora mea, a spus adevărul. Ristea amenință, sună noaptea la telefon “. Cei doi invitați, au afirmat, că sunt de acord ca legea să își spună cuvântul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *