Petrosani: Trotuare distruse pavele sparte

Din ce in ce, tot mai des, se da uitării, se cam sterge de pe harta acest municipiu, din cauza domnului care are o simpla durere, aceea fiind in cot.

Cum se tot aude ca ar dori sa plece din oras, eu pot preciza urmatoarele: mai multe surse au spus ca dupa ce termina acest mandat vrea sa plece cu familia din tara, deci nu-l mai intereseaza ce se intampla in acest oras.

Nu imi dau seama dar, cert este ce sa intmpla multe nereguli in acest mic municipiu. Trotuare despuiate, gropi la tot pasul si multe altele. Tot ce a fost de jumulit s-a cam curatat acum, au mai ramas vegetatiile care mai cauta cate ceva. Acest așa-zis primar nu a dorit sa raspunda la cateva intrebari, dar sa mai dea socoteala la cate sau intamplat.

Bine ca s-au marit taxele si impozitul, cu alte idei nu mai vine ? In sprijinul cetatenilor, din ce in ce tot mai rau ii umileste, a uitat cand a umblat cu plasa de voturi printe gropi unde zicea ca le va asfalta dar au fost minciuni mostenite de la ala care s-a nascut in primarie si acolo vrea sa inchida ochii.

Se darama toate din acest oras dar sa nu uitam ca se mai spala bani inca intre primarie si acele firme cotizante, veti afla mai multe la timpul potrivit cu privire la acele combinatii uriase intre primarie si asa-zisele firme din tată in fiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *