Marele om de afaceri, Comșa Ioan, mai nou este arbitru la cele mai tari scandaluri,  ce se dau la el in bar

Marele om de afaceri, Comșa Ioan, m-ai bine zis pe românește țeparul Văii Jiului, a reușit să-și deschidă două jobb-uri, un dispecerat taxi, și cîrciumă unde varsă sînge.

Acea crîșmă, a deschis-o pentru a vărsa sînge, din acei  clienți care vin să joace la aparate și să facă consumație. În ultimul timp, un medic stomatolog, a fost împachetat de un grup de interlopi. Surprizele, acum încep. Filmările de pe camerele de supraveghere, au dispărut peste noapte, cînd la întrebat Poliția, unde sunt imaginile.

Dar, să nu uităm acel eveniment, unde copilul domnului Anuțoiu, cînd sa dus în acel bar, să servească o cafea, a avut parte de o ploaie de pumni și un fulger de picioare. Ținînd cont că, Anuțoiu și cu Comșa au fost foarte buni prieteni, cînd a venit vorba de imagini, sa stricat prietenia lor. La solicitarea Polițiștilor, nici de data aceasta, nu a putut să le pună, la dispoziție imaginile din bar.

Precizez, faptul că Anuțoiu, la ajutat pe marele om de afaceri, tot timpul bani și cu marfă, iar în schimb, marele om de afaceri, i-a dat-o peste nas. Mai arăt faptul că marele om de afaceri, mai organizează lupte și vărsări de sînge, în cîrciuma lui. Să nu uităm, faptul că în acea cîrciumă, s-a practicat prostituția și era cel mai bun refugiu,  pentru drogați. De multe ori, Brigăzile au făcut descinderi, procurorii i-au scăpat. Nu are rost, să spun mai multe, că umplu două pagini.

“Mie mi-a făcut Poliția adresă, la mine la firmă filmările stau 7, 8 zile înregistrările, deci era timp să vină, nu pot să dau filmările la neica nimeni, oficial le dau, cînd o venit Poliția, nu mai erau filmările, i-am spus că-i pun la dispoziție DVR. Păi și dacă nu mai sunt, că ele se șterg automat  singure, io nu-s obligat să scot eu filmările, eu trebuie să dau tot 4-500.000, apoi m-am săturat să le pun eu pe DVR, să le pun eu pe CD. Tu, ai da pentru Poliție atîția bani tot timpul? Că Poliția, vine dă-mi filmările, dă-mi filmările. Bă, eu am văzut, că ai scos-o tu, că tata lu băiatu ăla, o luat bătaie, ăla-i prieten cu mine, înțelegi tu, îi supărat pe mine, da de ce nu  vrea să înțeleagă, io am auzit că o luat bătaie, nici măcar nu m-am uitat pe cameră, cum o luat bătaie și ce o făcut, eu trebuia să fug repede. Ți-am zis că fiu-so, mo sunat să-i dau camerele, oricine vine aicea eu îi dau camerele, da ce eu îs papagal, noi am avut o discuție o dată de chestia asta, eu nu spun tu faci ce vrei, că e o știre atît de importantă, că o luat unul bătaie, acum trei luni, la mine în bar, da tu nu știi cum s-or bătut acum doi ani, că ăla îi  prietenul meu, tu ai dat de mine acuma, că el sa purtat frumos cu tine și ai dat Ok. Nu-i vorba că răscolești, chestia  e că-mi bagi barul la înaintare. Dă-l în p….a mea de bar, că m-am săturat de el deja. În bar, nu se întîmpla nimica, înțelegi tu, vin copii ăștia de bani gata noaptea, pe la trei și fac tot felul de lucruri, și dacă cineva îi ceartă, vezi doamne  că-i problemă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *