Pasul Vulcan a fost împărţit frăţeşte de primarul Ile. Primarul şi viceprimarul localităţii Vulcan au prezidat licitaţiile

  •  
  •  
  •  

Gheorghe Ile este unul dintre primarii din Valea Jiului care s-a învârtit în jurul fostului ministru al Dezvoltarii, Elena Gabriela Udrea.

Până când i-a aprobat o finanţare de 31 de milioane pentru o telegondolă. Un raport al Corpului de Control al premierului prezintă pe larg neregurile penale rezultate în urma atribuirii contractului pentru construirea telegondolei. Mai ales că echipamentul a fost cumpărat şi revândut de câteva ori până să ajungă în custodia primăriei, afacere prin care s-a mărit valoarea ecipamentelor cu aproximativ două milioane de euro.

Dar, primarul Gheorghe Ile nu ratează nici o ocazie să se laude cu sorţul de mason. Aşa că s-a gandit să împartă frăţeşte terenurile din Pasul Vulcan. În anul 2013 a organizat nu mai putin de patru licitatii prin care au fost concesionate 32 de parcele de teren unor persoane influente în oras. Toate aşa zisele licitaţii au parfum penal de DNA. Printre cei care s-au pricopsit cu terenuri se află cuscrul său, soţiile unor poliţişti, ziarişti locali, afacerişti şi politicieni controversaţi. Pentru a controla cât mai bine adjudecarea de terenuri, primarul Gheorghe Ile a fost numit preşedinte al comisiei de licitaţie, care a avut loc in 30 iunie 2013. Din comisie mai făceau parte: viceprimarul Cristian Merişanu, secretara Peter Rodica, directorul economic Luminiţa Leonte, directorul tehnic Nicolae Fara, arhitectul Paraschiva Acs şi inspectorul Adriana Petrila.

Citeste mai multe aici : https://jurnalul.antena3.ro/special-jurnalul/anchete/pasul-vulcan-a-fost-impartit-frateste-de-primarul-ile-primarul-si-viceprimarul-localitatii-vulcan-au-prezidat-licitatiile-685753.html?fbclid=IwAR2rLAkX0paYkGQGfq3BNGvugeQTgMkuVjk_rjWaIGlP6j6qrHi4M3ivtkk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *