Patru mașini vopsite, în stil mafiot. O familie trăiește clipe de coșmar. Polițiștii sunt depășiți de situație. Familia se teme, să nu-i fie incendiată casa.

  •  
  •  
  •  

O familie din cartierul Colonie, în această dimineață, s-a trezit cu patru autoturisme pictate, în diferite culori. Asta însemnând, că se pot întâmpla mai multe.

Persoana, ce deține unul dintre cele patru autoturisme, în urmă cu patru zile, a avut un conflict verbal, cu presupușii vinovați. Chiar, în Gara Centrală din Petroșani, a fost agresat verbal, de mai multe persoane, cunoscute de lege.

Celelalte trei autoturisme, aparțin nepoților domnului Birta, cât și ficei. Deci să înțelegem, toate patru autoturisme, au fost pictate, exact după structura unui grafiti. Atât Birta Daniel, cât și fiica sa, au chemat Poliția, în cursul dimineții, mai exact, în jurul orelor 9:00, unde fiica a și depus o plângere, polițiștii odată ajunși la fața locului au întocmit, un proces verbal cu privire la cele întâmplate, iar criminaliștii au fotografiat, cât și au strâns probe pentru a identifica autorul sau autorii.O sursă de încredere, relatează “S-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”.

Ținând cont că familia Birta, nu are pile, relații, cunoștiințe, acest dosar funcționează în stilul personalului. Iar cu privire, la Wagner Robert, că s-a trezit cu o flacără pe autoturism, tot Inspectoratul, a fost în alertă, ținând cont că are pile, relații, cunoștiințe. Ce înseamnă, atâta ipocrizie. Unii pot primi protecție, alții pot muri pe capete și asta nu o spun eu, ci se vede cu ochiul liber.

Relatează Birta Daniel: “Domnule, cineva azi noapte, ne-a vopsit mașinile, patru mașini, ai familiei mele. Păi m-am certat, am avut discuții, cu ei la Gară, acum vreo 3, 4 zile, Munteanu Bogdan, Munteanu Onel, și o mai fost doi cu el. S-au răzbunat pe mine. Păi mi-o zis, dă-i drumul de aici, că o iei. Vin cu furca la voi, o iei cu furcă cu tot. Azi noapte, și Poliția am sesizat-o pe la vreo 9:00”, acesta este un scurt citat, din declarația victimei, pe materialul de mai jos, veți vedea declarația ca atare.

În nenumărate rânduri, a fost alertată Poliția, cu privire la fel și fel de acte de vandalism, cât și amenințări la comandă, persoanele implicate în scandalurile Coloniei, au făcut înconjurul țării. IGPR-ul, cum se vede, nu vrea să audă de această zonă, Ministerul Justiției, se pregătește de Paște, procurorii Văii Jiului sunt sătui, de acești așa ziși interlopi, altfel nu înțeleg de ce nu se i-au măsuri împotriva lor.

“Vrea, să ne omoare, vrea să ne atace, patru mașini și le-o nenorocit, ură personală, au ceva cu noi, nu avem nimic cu nimeni. Nu știu, sunt niște oameni care fac rău. Am depus plângere la Poliție, să ne ajute să fie depistați și pedepsiți “, a declarat pentru NEWS VJ.ro, Rădulescu Virginia

După atîtea fapte și deranjuri create, furci împlântate, în picioarele victimelor, manșete găsite, de polițiști la domiciliul unui presupus interlop taximetrist. Să un mai vorbesc de câte ori s-au găsit droguri în acest cartier. Deja, autoritățile hunedorene sunt depășite, în totalitate de situație, dacă nu este zilnic, săptămânal izbucnește un scandal, la care rezultă una sau mai multe victime, sau cu pagube materiale.

“Tot, azi noapte, tot familia mea, o mașină a băiatului meu, io știu cu cine m-am certat de câteva zile în Gară. Mai am o familie aicea, cu care am avut discuții. Îmi este pusă viața în pericol “, susține Birta Daniel

Material in curs

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *