Teatrul ID Sîrbu – Sârbu, ședință cu ușile închise, nu au vrut să-mi ofere un punct de vedere

Fum fără foc, nu iasă. Plancarde, cu mesaje, de parcă cineva v-ar fură teatrul, sau de parcă voi ați fi stăpânii teatrului.

Ați reușit să tulburați orașul cu plancarde, la care pe ele scrie “Jos laba, de pe teatru. Pe o altă plancardă, scria “Teatrul nu e moșia lui Costel Avram “, pe o altă plancardă mai scris” Teatrul nu e vacă de muls “.

Scandalul de la Teatrul ID Sîrbu din Petroşani a escaladat. Este momentul în care fiecare indică vinovaţi. Nimeni nu ştie, nu cunoaşte.

La numai o zi distanţă de la această declaraţie, Flaviu Bobora, îşi declară în reuniunea judeţeană “preţuirea faţă de manager”. Bobora care este de fapt, în acte, preşedintele ales al CJ Hunedoara. În realitate, conducerea CJ Hunedoara de care vorbeşte Radu Nichifor este reprezentată de Costel Avram – administratorul public al judeţului, cel care domină tot trioul administraţiei judeţene. Cu alte cuvinte, nu mişcă nimic în instituţia judeţeană fără acordul lui Avram. Avram care este omul preşedintelui PSD Hunedoara Laurenţiu Nistor. Sursa: gddhd.ro

Material in curs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *