Părintele Ciprian Grădinaru

Părintele Ciprian Grădinaru este fără îndoială unul dintre cei mai căutaţi şi mai iubiţi duhovnici ai zilelor noastre.  Un om simplu, smerit, modest dar cu multă bunătate, lângă care simţi multă dragoste şi linişte sufletească.

Pe lângă inima sa mare, părintele are şi dar de la Dumnezeu, de multe ori te cunoşte dinainte să-i vorbeşti, ştie ce ai pe suflet, ce probleme ai şi cum să te scoată la liman. Îți va da răspuns bun la frământarea pe care o ai și cum va spune sfinția sa, așa va fi.

Părintele are un fel deosebit de a-ți alina neliniștile și de a-ți potoli durerile cu numai câteva cuvinte. Cunoaște exact unde te afli duhovnicește și te ajută să sporești fără a te împovăra. Important este să-l cauți, să-l găsești (nu-i prea ușor) și să ai răbdare să stai la ușa sa multe ore în frig, în căldură sau în ploaie, alături de ceilalți creștini, care pot fi cu zecile, așteptând să poată vorbi cu dânsul !

A fost călugăr la mănăstirea Sihăstria încă de pe vremea părintelui Cleopa, iar de câţiva ani slujeşte la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului din Bucureşti. Cum îl puteţi găsi pe părintele Ciprian ?

Din păcate, dânsul nu are un program fix, uneori se mai retrage la Sihăstria sau este plecat. În principiu, duminica slujeşte la Paraclis, în Bucureşti. Pentru ajutorul celor care îl caută pe părintele, ucenicii acestuia au realizat o pagină de facebook şi un grup unde puteţi afla când este în Bucureşti şi programul sfinţiei sale în zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *