Marius, noaptea visează ziua înjură

Să povestim puțin despre domnulu taximetrist, în urmă cu câțiva ani de zile a provocat scandal peste scandale, bazat pe o bandă de interlopi. Cum vedeți a îndrăznit să urce în fața Primăriei cu mașina, a reușit să trimită în judecată șicâțiva ziariști.

După cum vedeți în fața Primăriei ridică mâinile în sus și strigă mă puteți arsta nimeni nu mă vede, gesturile lui au reușit să facă presiunii asupra primarului. Radiografia se repetă și în fața Poliției tot așa a făcut. Datorită faptului că Procurorii dau clasări mari interlopii cuceresc și stăpânesc.

Tot odată, în urmă cu câțiva ani de zile în casă domnului B. M, Procurorii au găsit o manchetă, cu acea manșetă a fost măcelărit un tânăr în plină stradă, dosarul stă în birou pentru că sa întâmplat noaptea.

Pentru început trebuie să înțelegeți că problemele se țin lanț de domnul Bălăcica. Ar trebui să vă aduceți aminte, a creat un circ monstru în fața Poliției. O persoană de încredere relatează, poartă o pereche de ochelari datorită faptului că fie iarna fie vara bate soarele.

Sa făcut copil cuminte pentru că nu mai are susținerea interlopilor. M. B. în urmă cu câțiva ani a lucrat la un gater din Colonie, acolo sa întâmplat și o nenorocire, știe el ce a pățit la picior si cat a fost internat. Interesant că a început să înjure iar seara să viseze. În ultimii ani a creat un haos în municipiul Petroșani, a început să acuze de la procuror până la femeia de servici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *