O femeie, care locuiește în zona unde au avut loc crimele, a declarat că în urmă cu doi ani fata ei a fost acostată în gara din Caracal de Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă a recunoscut, duminică, 28 iulie, că a ucis două fete. Alexandra Măceșanu, din satul Dobrosloveni, a fost dată dispărută de părinții ei de joi, 25 iulie 2019. A plecat spre Caracal, unde făcea meditații, și la întoarcere, a fost văzută urcându-se într-o mașină de ocazie pentru a ajunge acasă. Nu a mai ajuns niciodată.

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra și Luiza Mihaela, avea o pasiune pentru adolescente și căuta contexte în care să le acosteze.

Tatăl Alexandrei a fost cel care a mers la secția de poliție pentru a declara dispariția fetei. Potrivit unchiului fetei, Alexandru Cumpănașu, Președintele Asociației pentru Modernizarea României, șeful Poliției din Caracal, i-ar fi spus părintelui că dacă fata a plecat cu vreun iubit i se vor imputa costurile anchetei: „Hai, bă, ce dracu’… știi cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mână! Dacă dă dracu’ să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!”

Citeste si aici extranews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *