Cumpănașu: poliţiştii “verifică la sânge” informaţiile apărute în spaţiul public

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a declarat, marți, după ce s-a întâlnit cu procurorul șef al DIICOT, Felix Bănilă, că anchetatorii verifică toate pistele în cazul crimelor de la Caracal şi nu se merge doar pe varianta “lupului singuratic”, susținând că procurorii şi poliţiştii “verifică la sânge” informațiile apărute în spațiul public.

“Domnul procuror şef a ţinut să mă asigure că toate pistele care au fost date şi tot ceea ce a apărut în mass-media vor fi verificate. În acest moment nu se merge doar pe varianta lupului singuratic (…) Am solicitat audierea sau reaudierea tuturor celor care au fost victime sau suspecţi în cazul de proxenetism din 2012 de la Caracal (…). Am reiterat solicitarea mea de audiere a membrilor Parlamentului şi a primarului municipiului Caracal, pentru a furniza informaţii (…) Eu cred că, oricât de mult s-ar chinui unii să scape, nu cred că mai scapă.

Este o părere personală, după discuţia cu domnul Bănilă. Cred că toate aceste detalii despre care noi vorbim în spaţiul public încep să fie investigate de anchetatori, chiar dacă cu întârziere şi bâlbe, cu cercetare la faţa locului iniţial dezastruoasă, cu comunicare mai mult deloc, cu multe lucruri care nu au funcţionat. Toate informaţiile care au plecat de la mine, de la familie, din presă, în acest moment, sunt verificare de către procurori şi poliţişti la sânge. Adică nu există nimic care să nu fie verificat”, a declarat Cumpănaşu, după întâlnirea cu şeful DIICOT.

Citeste si aici informateca.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *