Buzau – incendiu la un depozit de materiale feroase si produse reciclabile / VIDEO

#update
Interventia este deosebit de dificila din cauza degajarilor intense de fum, dar si din cauza temperaturilor extrem de ridicate . Pompierii intervin cu apa si spuma pe toate laturile depozitului.

# update:
Pentru eficientizarea misiunii de raspuns, dispozitivul va fi suplimentat cu alte 2 mașini de stingere de la ISU BIF Aceste masuri se impun având în vedere cantitatea mare de material combustibil și intensitatea arderii.

Buzau – incendiu la un depozit de materiale feroase si produse reciclabile (mase plastice), aflat la ieșirea din municipiu. Din motive de siguranta, 200 ’de persoane, aflate in proximitatea zonei de manifestare a incendiului, vor fi evacuate

Incendiul se manifesta pe o suprafața de aprox. 3000 mp, cu degajari mari de fum. Pentru eficientizarea misiunii de raspuns și limitarea pericolului de extindere a flacarilor, la fata locului intervin 12 mașini de stingere și un echipaj al serviciului voluntar pentru situatii de urgenta.

În sprijinul colegilor de la ISU Buzău au fost dislocate 3 autospeciale de stingere de la ISU Prahova, 1 de la ISU Ialomița și 1 de la ISU Vrancea. Misiunea este una dificilă având în vedere degajările mari de fum și suprafață mare afectată. Pentru protecție populației aflată in proximitate zonei de manifestare, a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert. Din informațiile existente, nu ar fi persoane surprinse.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *