Moise Marius: este taximetrist. A fost bătut în cartierul Colonie dupa ce lăsase o comandă

În Cartierul Colonie, în ultimii ani a curs foarte mult sînge, iar acum curg ploi de pumni. Acest Cartier, este cunoscut de Brigăzile DIICOT, IPJ HUNEDOARA.

În acest Cartier, după orele 20, ție frică să mai aduci clienți,  că riști să te trezești cu o ploaie de pumni și picioare. Acest individ, Claudiu Petaca, în urmă cu cîțiva ani, a avut un accident pe jumătate mortal, sa răsturnat cu mașina, lovind un stîlp, unde a trimis, un minor în sala de operație.

După cele întâmplate, parcă, nu au fost destule. A mai bătut un minor, unde la trimis exact în sala de ortopedie.  Dar după toate, cele întâmplate, personajul nostru, a reușit să absolve Facultatea, obținînd o diplomă de masterat și una de licență, se pricepe la categoria lovituri grele, acum 24 h, ia arătat unui taximetrist, cum se dă cu pumnul.

La servit, pe taximetrist cu o bucată, ia spart arcada, fapt care a ajuns direct la Urgență, unde a primit îngrijiri medicale și un bilet către Medicina Legală, unde sa și deplasat, a plătit chitanța pentru certificatul Medico-legal. Victima, a mai precizat că a depus plângere penală la Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

Claudiu Petaca, răspunde acuzațiilor sub pretextul: “Eu nu l-am bătut, nu știu despre ce e vorba, dar am înregistrări cu el cînd mă înjură “. Cer autorităților, în regim de urgență, să ia măsuri și în acest caz, deoarece în Cartierul Colonie, curge tot mai mult sînge datorită, pumnilor și picioarelor care se aruncă.

“Ieri, în jurul orei 14, Duminică în data de 10.03.2019, am lăsat un client la Jandarmerie, eu fiind taximetrist în timpul serviciului, am lăsat un client la Jandarmerie la scara 5, și cînd m-am întors de la Jandarmerie, în fața magazinului a lui Florin, numitul Claudiu, mi-a arătat cu degetul semne obscene. Eu, am oprit aproape de intersecție mașina, am deschis geamul, nu m-am dat jos din mașină, și l-am întrebat de ce îmi arată semne obscene, are el ceva cu capul, îi bolnav, sau cei cu el, și el o început să ma amenințe, că în urmă cu două săptămâni, el mă șicana în trafic, și era în fața mea, eu i-am făcut cu flash-urile, și i-am dat claxon, să se dea la oparte, și el s-a dat atunci jos din mașină, că mă bate cu bîta, că nu știu ce îmi face, că-mi arată el mie. Și el de atunci, propriu-zis avea ciudă pe mine, și  acuma dacă el ma prins acolo. Am oprit mașina cum am spus, și l-am întrebat de ce îmi arată semne obscene, am văzut că vine unchiso ăla, Petaca Marius, sau cum îl cheamă, cînd o văzut că vine ăla, geamul la mine, era deschis de tot, eu stăteam în mașină, mi-a dat un pumn, mi-a spart arcada, unchiso Marius, o venit și s-o pus în ușă, ca să nu pot eu să deschid ușa, să ies afară, oricum eu nu am ripostat, am vrut să sun atunci la Poliție, nu îmi mergea telefonul, în fine eram prea nervos. Au văzut și Ilie și frateso, că atunci au venit și ei cu mașina și au văzut  cum eram cu arcada plin de sînge. M-am dus la Poliție, am declarat, după aia la Spital. Azi am fost, miercuri dimineață, mă duc după certificat medico-legal, l-am plătit.”, mă numesc Moise Marius

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *