Laurențiu Nistor: un lider politic fără viziune și fără realizări

  •  
  •  
  •  

Cu un trecut întunecat, Laurențiu Nistor, a adunat trei mandate de deputat, dar promisiunile acestuia, precum și realizările sale, sunt egale cu zero. Promitea salvarea mineritului, salvare care acum este pe dric.

Din vorbe, a adus o mulțime de investitori în județ, dar nu a făcut decât să adâncească sărăcia. Nici în politică nu a dat dovadă de viziune, exemplu fiind susținerea unui candidat incert, Petru Mărginean. Nici acum nu se dezminte, și prevestește reușita în alegerile Europarlamentare, a doamnei Natalia-Elena Intotero, cu o marjă de eroare de 1%.

Calități de lider politic, nu are, dar are parte doar de eșecuri. Două eșecuri răsunătoare, sunt cartea de vizită, a politicianului Laurențiu Nistor. Acestea sunt, pierderea alegerilor în 2017, și șefia Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare a Camerei Deputaților.

Cariera acestui, om politic se apropie de final, promisiunile lui de relansare economică a județului, nu mai sunt crezute,  ca altădată, deoarece a dovedit negru pe alb, ce-i capabil să facă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *