Au adunat 700 de semnături. Unde-i lege nu-i tocmeală, execuție bugetară

  •  
  •  
  •  

În viziunea nemulțumiților, de la Teatrul ID Sârbu, care au inițiat și o grevă, “mâna care nu fură îi tăiată”, mâna care fură îi premiată.

Cert este faptul, că au tras, spectacolele pe linie moartă. Dar ținând cont că spectacolele se țin pe scenă, nu pe scările care ar trebui reparate, acestea ar trebui să continue, dar managerul Cosmin Rădescu, a luat hotărârea de a ține, spectacole de revistă, în spațiul public, direct pe scările teatrului.

Scandalul lui, provocat la comandă, a tulburat un întreg oraș, sub privirea cetățenilor, mai beneficiază și de gardă de corp, de parcă protestatarii ar avea imunitate. Trecem repede, în revistă, umblând cu nasul pe sus, împiedicîndu-se în pantofi.

Nu știu câtă vină, are CJ Hunedoara, cert este, consilierii nu au ieșit în fața sediului, însoțiți cu plancarde, ce făceau referire, la persoane publice, din Consiliu. Cât ține stagiunea de vară, ne puteți vedea pe scară. Spectacolul cu titlul, “Stăm pe scară, execuție bugetară “, este susținut de o trupă de actori nemulțumiți, de situație depășiți. Spectacolele sunt gratuite, și se joacă în aer liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *