Înregistrări bombă, un jurnalist renumit “avantajează Poliția” / AUDIO

Acest material conține un limbaj vulgar și este interzis persoanelor sub 18 ani, personajul ce scoate cuvinte strălucite din gură se numește Robert Wagner. “Jurnalistul de investigații se intitulează interlopul jurnalist, asta îl cataloghează limbajul lui de mahala”.

Marele jurnalist de investigații a început să înjure Poliția din Petroșani, noi nu vom scoate citat, ci vă lăsăm pe voi să ascultați înregistrarea de puțin mai jos. Limbajul lui de mahala îl marchează sub emblema unui interlop, “îl putem numi de azi încolo interlopul jurnalist”.

“Băiatul acesta sub denumirea “interlop jurnalist”, ma dat în judecată pentru că înjură lumea și își bate joc de instituțiile publice și așa a spus că eu îl defăimeze, a cerut în judecată un miliard, dar tot ce am spuse despre el voi dovedi cu probe.” 

“A scos despre mine documente cu caracter personal, fapt la care legea nu îi permite. Dar, atenție eu l-am dat în judecată pentru insultă și denigrare, va trebui să răspundă cum a scos el acele acte ne doveditoare. Acest băiat a dat multă lume în judecată unde se poate proba”.

Marele jurnalist a reușit să bage respectul pe ușa Poliției din Petroșani, “acest material l-am lansat în spațiul public, doar pentru ai dovedi că noi nu mințim, am spus și în fața instanței că a înjurat Poliția”. La câte relații are în Poliția din Petroșani și IPJ își permite să umilească oamenii legii. Din ancheta noastră jurnalistică veți afla pas cu pas, despre marele “jurnalist interlop”.

  • audio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *