Mafia Penitenciarelor – Munteanu Mircea,”deținuți sunt sclavi și maltratați, am făcut și eu pușcărie și în mâncare găsești cozi de șobolani și viermi, unghii” / AUDIO

O înregistrare bombă și cu un impact emoțional, este interzis copiilor sub 18 ani, există limbaj obscen. Noi am lăsat materialul să curgă ca atare. Care este poziția reprezentanților ANP pe marginea acestui subiect ? Așteptăm.. 

Am ajuns să vorbim de “mafia penitenciarelor”, cu privire la Penitenciarul Bârcea Mare ? Din convorbirea de mai jos reiese faptul că sunt toți neamuri. “Orice sesizare faci la ANP va veni cu un răspuns că nu se adeverește”, spune un fost deținut.

Directorul penitenciarului deține un magazin alimentar, dar mai spune persoana din această înregistrare, “în mâncarea este (….). Găsești în mâncare, unghii, nisip, cozi de șobolan, viermi. Orice boală ai avea și dacă ai nevoie de tratament, singura pastilă care îți oferă este Paracetamolul”.

“Se fac rapoarte după cum dorește directorul”, asta mai spune băiatul ce a oferit un interviu. La această oră, situația puțin pare să fie schimbată, dar, doar pentru câteva zile. Am contactat reprezentanții ANP, dar răspunsul este. “Noi de la ANP București nu putem lua măsuri, pentru că la Deva există comisie”. Să înțelegem că fiecare penitenciar are și propria disciplină, pe înțelesul cetățenilor. “Mafia Penitenciarelor”.

În materialele ce vor urma, veți afla ce spune Avocatul Poporului (Consilier, Birou Teritorial Alba Iulia  –  Avocatul Poporului) și purtătorii de cuvânt ale instituțiilor ANP. Dacă comiți o infracțiune și ajungi închis la acest penitenciar, poți să te rogi pe lumea cealaltă, “aici vorbim de rude, trafic de influență și director ce deține magazin alimentar, rapoarte după cum vrea muschii directorului și multe altele”, mai spune.

Directorul penitenciarului nu dorește să intre în contact cu noi, potrivit unor surse, “domnul director nu dorește să vorbească cu voi pentru că știe că spuneți adevărul”. Zilnic primim noi informații și înregistrări cu privire la ce se întâmplă în interior, cum spuneau și anumite persoane, “trebuie schimbat sistemul pentru că ăsta este copt si putred”.

  •  audio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *