Colonie, hoții au dat spargerea după ce a murit proprietarul.

În această săptămână hoții au activat iar în cartierul Colonie, “familie îndurerată și hoții la poartă”. În aceste zile a murit un om de pe strada Aradului, “oamenii spun că a făcut infarct și a fost găsit de fiul lui in baie mort”. Persoana ce a fost găsită decedată avea doi copii.

Discutăm despre același cartier de la periferie, cartierul Colonie este cartierul cu cele mai multe probleme. “Și cum spuneam, dacă nu vorbim de acest cartier zilnic, săptămânal se întâmplă”. În acest cartier ai cea mai mare siguranță din tot municipiul Petroșani.

Hoții după ce au auzit că a murit proprietarul, noaptea au activat și au furat, i-au spart casa în plină noapte. “Persoanele ce sparg locuințe în zona Colonie sunt cunoscute de autorități, dar încă nu reușesc să îi legee”, asta ne face pe noi să spunem. Poliția din Petroșani nu frecventează noaptea prin acest cartier, fiind o zonă de risc cu cei mai mulți hoții. “Poliția merge pe autor necunoscut, dacă nu la prins în fapt, nu au cum să îl dovedească”, ptrivit unui om din sistem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *