Horoscop pentru miercuri, 04 septembrie 2019

Berbec

Zodia Berbec

Astazi doresti sa-ti pui la adapost bunurile, banii, resursele materiale. Este o zi in care te preocupa in primul rand siguranta materiala, de aceea, vei face tot posibilul sa conservi tot ceea ce ai in prezent din punct de vedere material. Este posibil chiar sa apara dispute in familie, pe tema investitiilor sau administrarii banilor. Probabil ca spiritul tau de economie intra in contradictie cu dorintele si nevoile celor dragi. Insa, cu tact si diplomatie, totul se va rezolva.

Taur

Zodia Taur

Luna plasata in Scorpion, pe segmentul relatiei cu ceilalti, vorbeste despre dorinta puternica de a recapata controlul in relatia de cuplu sau intr-un parteneriat de afaceri. In ciuda fisurilor care au aparut in ultima vreme in aceasta relatie, te simti din ce in ce mai motivat sa iei masuri pentru a indrepta lucrurile. Pe de alta parte, in mediul profesional, e bine sa iti pastrezi cumpatul, chiar daca nu-ti plac multe lucruri.

Gemeni

Zodia Gemeni

Se pare ca astazi te focusezi doar pe sarcinile profesionale si lucrarile pe care le ai de finalizat. Motivatia vine dintr-o dorinta puternica de a te redresa din punct de vedere material, de aceea, acum iti pui in miscare toate resursele energetice, inspiratia si ideile, pentru a fi eficient si mai ales, pentru a materializa cateva dintre obiectivele profesionale si banesti. 

Rac

Zodia Rac

Luna este plasata in zona inimii, prin urmare, astazi esti mai prezent ca oricand la relatia de iubire, la cum evolueaza ea, la sentimentul de siguranta pe care ti-l confera. Este o zi in care dorinta de a avea lucrurile sub control este foarte puternica si se manifesta prin cuvinte si gesturi care tradeaza gelozia si posesivitatea. Practic, din dorinta de a pastra ceea ce ai, de a avea o relatie stransa si longeviva, risti sa-ti sufoci partenerul. 

Leu

Zodia Leu

Atentia ta se indreapta in continuare catre activitati gospodaresti sau preocupari legate de administrarea bugetului familiei, intr-un mod cat mai eficient. Daca intentionezi sa faci o investitie in casa, se pare ca e nevoie de o munca serioasa de convingere, pentru a ajunge la un consens cu partenerul de viata, care-ti dezaproba ideile in prima faza. Oricum, evita reactiile impulsive si mai ales, fii precaut in toate demersurile financiare.

Fecioara

Zodia Fecioara

O zi aducatoare de emotii, daca ai de sustinut un examen sau ai in plan o intalnire importanta, prin care urmaresti sa obtii o aprobare pentru un proiect profesional. In orice caz, este o zi cu incarcatura emotionala puternica, si ar fi bine sa amani deciziile importante, semnarea de acte oficiale si angajamentele pe termen lung. In schimb, concentreaza-te mai mult pe propria persoana si pe ce e de corectat acolo.

Balanta

Zodia Balanta

Domeniul financiar este de maxim interes astazi. In prima parte a zilei, poti avea sansa de a-ti sustine un punct de vedere in fata sefilor sau a unor colaboratori, iar succesul pare sa fie de partea ta. Nu este exclus sa ti se propuna o noua functie, sau sa ti se ceara sa coordonezi o lucrare. Oricum, nu rata nicio astfel de ocazie, pentru ca poate sa-ti aduca bani in plus la salariu. 

Scorpion

Zodia Scorpion

Luna aflata in tranzit prin semnul tau zodiacal vorbeste despre o intuitie excelenta, despre capacitatea de a patrunde in profunzimea tuturor lucrurilor, de a vedea dincolo de aparente. Prin urmare, astazi este recomandat sa-ti asculti intuitia in tot ce faci, dar mai ales daca se pune problema sa alegi un drum nou, in plan profesional sau relational.

Sagetator

Zodia Sagetator

In aceasta perioada, cea mai mare parte din energie se consuma in directia carierei, unde exista multe dorinte, aspiratii si nevoie de schimbare. Iar ziua de astazi poate fi importanta, nu pentru ca iei o decizie concreta, ci pentru ca poti sa te clarifici in privinta lucrurilor pe care ti le doresti cu adevarat. Insa pentru asta, este necesar sa fii foarte receptiv la toate informatiile care ajung la tine.

Capricorn

Zodia Capricorn

O zi cu Luna in Scorpion, plasata in zona relatiilor sociale si amicale, vorbind despre o nevoie acuta de recunoastere, atentie si dragoste din partea celor din jur. Sigur ca poti sa primesti toate acestea, numai ca ar trebui sa folosesti acest moment pentru a te intreba ce e de corectat la tine, ce poate fi schimbat in atitudinea ta, mai bine zis uita-te ce anume din comportamentul tau tine uneori oamenii la distanta.

Varsator

Zodia Varsator

O zi a afirmarii profesionale, prin constientizarea valorii personale si a potentialului imens pe care-l detii si care poate fi pus in slujba aspiratiilor tale. Atentie, insa, este posibil ca in aceasta perioada sa ai o parere distorsionata despre tine, in sensul ca tinzi sa te supraapreciezi, sa te manifesti cu un aer de superioritate, sa te angajezi in mai multe proiecte decat poti duce de fapt. 

Pesti

Zodia Pesti

Segmentul relational este in continuare activat de grupul de planete din Fecioara, ceea ce inseamna ca este necesar sa fii receptiv la semnalele care vin de la partener, la nevoile lui, la ceea ce-ti spune sau iti cere. Asadar, atitudinea cea mai constructiva in acest moment este bazata pe sinceritate, receptivitate, permisivitate si onestitate. Trebuie sa stii ca toate gesturile tale de acum sunt contorizate si isi vor arata efectele in scurt timp. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *