Horoscop pentru miercuri, 16 decembrie 2020.

Berbec
Zodia Berbec
Interesante lucruri se pot petrece in planul profesional. Discuțiile colegiale au ca temă principala castigurile care se pot obține din diversificarea activitatii profesionale. Insă, exista riscul bine ascuns de a proceda gresit si de a obtine favoruri sau bunuri materiale nemeritate. Discerne atent ceea ceea ce ți se propune si lasă deciziile importante pentru zilele următoare.

Taur
Zodia Taur
Este o zi in care, filozofia ta de viata se poate modifica radical. Probabil ca in urma celor petrecute in relatiile cu ceilalti vei lua decizii care sa te conduca pe alte trasee ale vietii. Domeniul principal unde se produc vizbil schimbari, datorita felului in care privesti tu acum tot ce te inconjoara, este cel al relatiilor parteneriale. Fii prudent si deocamdata evita discutiile cu ceilalti.

Gemeni
Zodia Gemeni
Sunt momente bune pentru a-ți definitiva bugetul pentru cheltuieli si pentru a-ti ordona documentele persoanale. Dinspre locul de munca vin informatii nelinistitoare vizavi de salarizare sau de conditiile de lucru. Evita sa emiti judecati si detaseaza-te de planul material. Mediteaza in tihna la situatia ta financiara si la veniturile pe care le obtii in urma muncii depuse.

Rac
Zodia Rac
Sunt posibile provocari din partea celorlalti, mai ales in segmentul profesional. Ceea ce era stabilit ieri isi pierde valabilitatea astazi, fiind ceva mai dificil sa restabilesti echilibrul in relatiile parteneriale. De aceea observa atent ceea ce se petrece in jurul tau si evita discutiile contradictorii. In a doua parte a zilei aranjează o intalnire cu persoanele dragi din anturajul apropiat.

Leu
Zodia Leu
Ar fi bine sa te ocupi de treburi de rutină, atât la serviciu, cât și acasă. Elanul de a munci este diminuat, astfel ca sefii si colegii îți pot reprosa faptul ca nu ai finalizat la timp diverse chestiuni profesionale. Pe de alta parte, sănătatea fiind vulnerabilă, ia-ți masuri de precautie si ingrijeste-te atent. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente doar pentru a sta de vorba cu tine. Ai multe să-ți spui.

Fecioara
Zodia Fecioara
Poate ca astazi primesti prea putina afectiune din partea celor dragi, fata de cat iti doresti tu, insa este bine sa-i intelegi ca deocamdata acestia sunt pe o alta lungime de unda decat tine. Te poti bucura de compania persoanelor din anturajul apropiat. Chiar daca sentimentele amoroase sunt umbrite exista altele care iti pot ostoi pofta de afectiune. Canalizeaza-ti eforturile spre un hobby.

Balanta
Zodia Balanta
Ziua iti aduce amintiri din trecut, amintiri legate de familie, de rude sau legate de ambientul copilariei. Se pare ca esti dispus sa cheltuiesti sume importante de bani, fie pentru a vizita locurile natale, rudele sau chiar pentru a-ti cumpara din nou jucariile preferate candva. Totusi evita sa devii prea melancolic si sa te pierzi in visare. Asta iti poate crea neplaceri in segmentul profesional.

Scorpion
Zodia Scorpion
Ar fi bine sa eviti spatiile aglomerate si discutiile de anvergura cu ceilalti. Mentalul este nelinistit si exista riscul sa vorbesti prea mult cu cine ar fi bine să nu. Ceilalti doresc sa profite de energia pe care o emani si astfel te poti simti fără vlagă la un moment dat. Ocupa-te numai de indatoririle tale, fereste-te să dai sfaturi si rezervă-ți momente pentru sufletul tau.

Sagetator
Zodia Sagetator
Ocupă-te numai de treburi usoare, pentru ca energia vitală este fluctuantă. S-ar putea sa apara cheltuieli, insa fii prudent. Exista riscul sa cheltuiesti sume mari de bani pe lucruri nepotrivite tie sau să dai cât nu face. Rezerva-ti momente pentru a medita la nevoile tale materiale si la bugetul disponibil pentru a le rezolva. Ai putea consta faptul ca uneori iti doresti mult prea mult, iar asta te obosește.

Capricorn
Zodia Capricorn
Este o zi in care planificarea minuțioasă a treburilor s-ar putea să nu o poți respecta. Exista distorsiuni energetice majore in preajma ta si astfel îți este ceva mai greu să depui eforturi constante. Detaseaza-te de cotidian si ingrijeste-ti trupul si sufletul. Te-ar linisti mult o plimbare in aer liber, un dialog cu cineva drag si de incredere sau tratamente de îngrijire corporală.

Varsator
Zodia Varsator
La serviciu exista tot soiul de neplaceri ascunse, pe care le poti descoperi usor astazi. Sefii te sustin, chiar îți vor propune o avansare în functie, insa tu deocamdata sondează terenul profesional si evita să-ți dai acordul. Rezerva-ti momente de liniste, meditatii in locuri sfinte si adopta o dieta potrivita constitutiei tale. Sanatatea se mentine vulnerabila si este bine sa te ingrijesti in mod constant.

Pesti
Zodia Pesti
Dialogurile cu prietenii sunt tensionate, iar temele abordate astazi îți pot crea disconfort emotional accentuat. Totuși, ai rabdare si asculta ce se vorbește in preajma ta. Printre rânduri poți afla informatii utile vizavi de felul in care iti poti îmbunătăți competențele profesionale. Pe de alta parte, ai șanse să afli și despre locuri interesante spre care este bine să călătorești alaturi de cei dragi.

astrocafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *