Colonia / evacuare pe bandă rulantă

Astăzi s-au făcut evacuări pe strada Tudor Vladimirescu bloc D3. O intervenție impresionantă formată din mai mulți polițiști, jandarmi și reprezentanți ai Primăriei, au pornit evacuările, cu vânătoarea de săraci.

Să nu uităm și să menționăm că duminică, domnul primar și ceilalți reprezentanți ai dânsului au dat fuga din Piața de Vechituri, după semnături. Domnul primar este poziționat bine, nu mai vrea să stea să dicteze și doar să mimeze execută ordinele și le aplică în continuare, de afară umilește, nu îi pasă ce se întâmplă.

Păcat că lucrurile stau în așa natură că tot săracul să fie umilit și bogatul protejat. Este adevărat că blocul cândva a fost dat la cheie, și acum nu mai sunt calorifere. Dar asta este și vînalte conducerii, pentru că dacă reprezentații în Primărie nu tolerau, poate că nu se întâmplă la un asemenea fenomen.

Bine că cei care dărâmă și creează deranj, pe ăia nu-i vede nimeni, să-i evacueze dar în schimb îi dați afară pe săraci și pe copii. În acel bloc nu mai există balustradă, dar în schimb există urină, pereți, de lasă-mă să te las.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *