Horoscop pentru luni, 07 decembrie 2020.

Berbec
Zodia Berbec
Ziua este delicată la capitolul muncă si relații colegiale. Ai dori sa faci mai multe, mai altfel, insa de fiecare dată parcă te lovești de tot soiul de obstacole. Hiba este la tine, pentru ca este nevoie sa tratezi munca si implicatiile ei mult mai detașat. Provocarile sunt majore si subtile. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv. Odihnește-te mai mult și conștient!

Taur
Zodia Taur
Sentimentele, dorinta de iubire si poate chiar si de distractii sunt temele majore ale acestei zile. Persoana iubita parcă nu mai este pe gustul tau, insa ai nevoie de curaj si un plan bine pus la punct pentru a schimba starea lucrurilor in acest segment de viata. Recomandabil este sa-ti rezervi momente de relaxare si sa te ocupi de un hobby.

Gemeni
Zodia Gemeni
Cu toate ca esti preocupat de proiectele pe care le desfasori in comun cu altii, astăzi va trebui sa dai socoteală membrilor familiei si sa te ocupi de treburile gospodaresti. Recomandabil este sa stabilesti si sa întreții relații armonioase cu neamul tau, pentru ca toate evenimentele vietii tale pornesc de la acesta. Te așteaptă și niscai treburi gospodărești.

Rac
Zodia Rac
S-ar putea sa fii nevoit sa pleci intr-o calatorie scurta. Fie ca este vorba despre vizitarea unei rude apropiate, fie de un scop profesional, mergi detașat si evita implicarea emoțională in teme care nu te privesc. Poți afla vești interesante, iar unele chiar importante pentru dezvoltarea ta personală și profesională. Dozeaza-ti eforturile si evita provocările colegilor de serviciu.

Leu
Zodia Leu
Provocarea zilei este legata de banii si favorurile pe care le obtii din munca desfasurata la serviciu. Nemultumirea atinge cote alarmante, dar depinde de tine cum reactionezi la concluziile trase de pe urma anlizei situației tale financiare. Este nevoie să-ți schimbi sistemul valorilor morale și să privesti oamenii și evenimentele din preajma ta mai detașat.

Fecioara
Zodia Fecioara
Starile tale de spirit se pot modifica de la o ora la alta, pentru ca influentele astrale vin catre tine puternic. Recomandabil este sa te ocupi mai mult de treburile tale si sa eviti implicarea in ale altora. Incepe o dieta, mergi la un salon de infrumusetare si intretinere corporala sau hoinărește prin magazine pentru a-ți îmbogăți garderoba. Relatiile cu cei apropiați sunt conflictuale.

Balanta
Zodia Balanta
Esti retras si cu nivelul energiei vitale la minim. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul tau are nevoie de odihnă, plimbari in aer liber si mai ales detasare de cotidian. Afectiunile croncice se pot accentua. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Remediile naturiste, somnul și o alimentație ușoară ți-ar fi suficiente.

Scorpion
Zodia Scorpion
Prietenii si protectorii îți dau târcoale. Poate fi vorba de intalniri si dialoguri providențiale, chiar daca tema discutiei îți displace. Sunt momente favorabile pentru a afla lucruri importante legate de conduita si cariera ta profesională. Deocamdata, mentalul îți este confuz si cu greu poti face față relațiilor cu ceilalti. Ține cont de sfaturile si îndemnurile celorlalti!

Sagetator
Zodia Sagetator
O zi in care prestigiul social îți este pus la încercare. Sunt posibile altercații cu sefii, de aceea fii prudent. Temperează-ți reacțiile! Debordezi de energie si asta poate duce la tensiuni greu de aplanat cu cei din jur. De reținut ca ai nevoie să-ți schimbi concepțiile si atitudinea vizavi de tot ce tine de autoritate si reprezentantii ei. Dupa-amiaza mergi la cumparaturi!

Capricorn
Zodia Capricorn
Sufletul tau are nevoie de rafinare si liniște. Sunt momente bune pentru a-ti imbogati bagajul de cunostinte cu subiecte legate de cultura si civilizatia altor popoare. Studiile pe termen lung ar trebui să te preocupe constant. Daca te afli in situatia de a sustine examene sau interviuri, pregătește-te serios, dar evita suprasolicitarea fizică și mentală.

Varsator
Zodia Varsator
Astăzi se pune problema achitarii facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Poti fi nemultumit de banii si bunurile pe care le detii in comun cu un partener de viata, insa tu esti cel care are nevoie de modificarea conceptiilor si atitudinilor vizavi de aceste aspecte ale vietii. Pe de alta parte, priveste oamenii si evenimentele din jurul tau si prin prisma planurilor subtile.

Pesti
Zodia Pesti
Relatiile parteneriale îți dau bătăi de cap. Poate fi vorba atat despre partenerul de viata, cat si despre colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. De retinut ca toate acestea sunt modalitati prin care Universul te ajuta sa devii mai increzator in fortele tale si mai atent la vocea ta interioara. Desprinde-te cu curaj de vechile colaborari nemultumitoare!

astrocafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *