Garda Forestieră Timișoara continuă descinderile la societățile economice ce se ocupă cu masă lemnoasă.

Fapt stabilit de Garda Forestieră Timișoara, mai mulți agenți economici de pe raza județului Hunedoara, au avut surpriza celor de la Garda Forestieră Timișoara. Am sesizat câteva presupuse afaceri cu masă lemnoasă, fapt unde s-a și demonstrat de către Garda Forestieră Timișoara.Exemple sunt în județul Hunedoara, cum ar fi și acest operator economic. Amenzile stabilite de Garda Forestieră Timișoara către operatorii economici sunt exact pe măsură.

Mai mulți operatori economici de pe raza județului Hunedoara, au fost amendați contravențional de Garda Forestieră Timișoara, și în cel mai rău caz, a fost ridicată masa lemnoasă sau au fost puși să plătească…… Unii agenți economici transportă masă lemnoasă și au pe aviz o cantitate și de fapt este alta în realitate.

Sunt agenți economic ce au rămas fără atestatul de exploatare forestieră, unii au tăiat în pădure fără aviz și alte acte, alții sau ales chiar și cu dosare penale. Se fac bani grei cu masa lemnoasă, dar totuși, să avem grijă că există și Garda Forestieră Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *