Bănița: Unde sunt banii de pe proiecte și ce spun unele voci despre banii cheltuiți./VIDEO

Comuna Bănița din județul Hunedoara, este în vizorul anchetelor noastre de ceva timp bun, chiar de când a fost vechea conducere la Primărie. Un material filmat cu camera ascunsă face dezvăluiri șoc, două personaje ce au identitatea protejată spun realitatea din urma anilor și unde sunt banii care trebuiau investiți în câteva proiecte.Imaginile vă lasă pe voi să comentați și să trageți concluzii, vom prezenta un teren de fotbal si a primit finanțare, dar este la pragul zero, ăsta este unul dintre proiectele domnilor ce au dictat în Primărie câțiva ani buni. Imaginile lasă de dorit, o comună fără trecere de pietoni, imaginile va arată locuințele oamenilor ce pot lua la orice oră foc. Astea se numesc locuințe sociale date de Primărie, astea sunt o bombă cu ceas.Referitor la cele prezentate, va informez ca nu s-au primit bani pentru niciun bloc ANL, nu a fost nici un proiect pentru bloc ANL deoarece nu indeplinea condițiile cerute, precum si situația terenului. Terenul nu este al Primăriei. Terenul de sport nu a fost finalizat pentru ca nu a fost finantat integral. In urma cu un an am semnat contract de finantare pentru continuarea lucrarilor.

Oamenii din acea zona au fost ajutati, atat cat s-a putut, chirii foarte mici, utilitati mici. Sunt si oameni care sunt gospodari si nu se plang ca și acele doamne, una dintre ele nici nu locuieste acolo. Sunt si oameni care vor doar ajutoare sociale, sunt si oameni care vor doar sa primeasca de la Primarie. Orice cetatean, indiferent unde s-ar afla, trebuie sa-si plateasca datoriile catre stat si numai dupa aceea trebuie sa ceara de la stat”,  și-a exprima punctul de vedere fostul primar Ioan Marc.“Aici în zonă sunt oameni necăjiți, aici a fost șantier. Fosta conducere pe noi nu nea ajutat cu nimic, noi amărâții Când a fost fosta conducere. Acum noua conducere se implică, dacă spui că plouă, te ajută. Până acuma banii care sau dat de la …. sau păcat de către fosta conducere. Am făcut cereri să ne facă bloc ANL, ăia au încasat banii, Noi nu avem blocul. Câți bani sau păpat și cu terenuri de fotbal, ăștia care au venit acum la Primărie, au găsit Primăria pe zero.

În acel teren sau băgat bani, dar sau băgat în buzunarele lor și în vilele lor. Apa să o facă a costat două miliarde, dar aia este apă ? Avem apă cu gândăcei, noi bem apă de la izvor, eu am schimbat 3 boilere”, spun cele doua doamne.Noi am făcut un scurt citat, dar rămâne să urmăriți declarațiile celor două doamne, sunt interesante. Și totuși, autoritățile din județ ce vor spune și cum vor bea cafeaua când vor veni la servici ? Totul lasă de dorit în comuna uitată de baronii PSD și PNL.

Stăm și ne întrebăm și totodată, vă întrebăm și pe voi, oare aceleași condiții au și acești baroni PSD și PNL din județul Hunedoara ? Un Consiliul Județean, “trecut cu glonțul prin cămașa domnului Nistor, și un Prefect schimbat doar pe funcții grele“, vom scoate harta cu “putregai” bogate și vom prezenta opiniei publice.

  • video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *