Fosta concubină, a lui Ulmet Elyan, Sitaru Anca, a intervenit în emisiunea “Vorbește Lumea”

Doamna Sitaru Anca, a intervenit telefonic în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”, având o discuție în contradictoriu cu fostul concubin, Ulmet Elyan.

Doamna a afirmat: “L-am dat în judecată, pentru a treia oară în judecată, pentru pensie alimentară. Sunt 210 lei / lună . De anul trecut, din Iunie, nu mi-a mai dat banii. A spus că îmi dă banii când vrea el, nu când vreau eu. Vreau să facă testul de paternitate la Alexandra, ca să vadă a cui e copilul. Acel copil l-am făcut cu Ila. Fata are 15 ani, și este lângă mine.

M-a scos din mâinile tale, Ristea Adrian. De atunci, vrei să te răzbuni pe el. Ristea Adrian, a văzut că mă agresează fizic, m-a ajutat și l-a trântit pe Ila în boscheți, și mi-a spus: “Plecați doamnă!”. A văzut și taximetristul. M-a batjocorit atâția ani de zile, vă invit la mine și vă povestesc. Fata, nu a văzut-o de 10 ani de zile.

“-De ce a fost dat afară din servici, de la brutărie? ; ” -A dispărut un telefon mobil.” Fata doamnei, Alexandra, a afirmat: “Cu Ulmet Elyan, nu sunt în nici o relație. Deoarece ultima oară, când m-a văzut, a încercat să mă îndepărteze, de mama. 

Eu, am tot ce îmi doresc, note bune, lucruri, mâncare bună. Sunt în clasa a 10-a, la liceul Carmen Sylva, la intensiv informatică. Mama s-a recăsătorit, tatăl vitreg, e mai mult decât un prieten. Mă îngrijea, era lângă mine  când eram bolnavă. Tatăl vitreg se numește Bogdan.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *