Monete Liviu Marius, a intervenit în emisiunea “Vorbește Lumea”, și i-a adus grave acuzații domnului Ristea Adrian

“Într-o oarecare măsură, am încercat să-l duc în străinătate. L-am luat cu mine în Germania, omului nu-i place să muncească. L-am cunoscut, ca pe un om cu bani, un om influent. Am fost în Germania, pentru că el avea o probațiune, până la 1 Ianuarie 2019.

Mi-am cumpărat o mașină cu 400 de €, și unchiul meu a răscumpărat-o cu 950 €. Contractul, este între unchiul meu și Ristea. Am contractul acasă. Nu îmi este frică de domnul Ristea, am niște mesaje de la el, care trebuie duse la Poliție. A început, să mă amenințe.

“Mă va omorâ, aici în Germania. Am fost obligat să îmi schimb numărul de telefon. A deranjat-o pe mama mea, în Ianuarie Februarie, și în Noiembrie. Poliția, nu a rămas solicitării, că nu știe cine mi-a distrus mașina, în luna Decembrie.

Poliția, nu a rămas solicitării, că nu știe cine mi-a distrus mașina, în luna Decembrie. S-au investit, mulți bani în ea. Poliția, nici măcar, nu a vrut să-l audieze măcar. Au făcut, doar poze. Banii, s-au plătit cu chitanță, a răscumpărat-o cu 950 €.

Are și o problemă psihică, trece în câteva minute, de la o stare la alta. Mașina, mi-a lăsat-o pentru 400€. El a plecat, mai repede acasă. El, a făcut de la sine putere, un contract, care nu l-am semnat, nu este scrisul meu. 

Ristea Adrian, mi-a spus, că dacă vreau o sumă de bani, îmi dă dacă scoate cel puțin dublu. Vreau ca garanții, bunuri care să fie dublul sumei împrumutate. Subsemnatul, Monete Marius, susțin că Ristea Adrian, s-a ocupat cu cămătăria. Tranzacțiile, se făceau fără martori. Nu aducea, nici în martor. Tranzacțiile, le făcea la el acasă. Vreau să văd, și Poliția Petroșani, ce măsuri ia, pentru cămătărie, pentru mesaje. Mesajele, sunt pe coală A4 și le am acasă. Vă voi da copii, să le fac publice. Am poze, cu mașina vandalizată. Vreau să văd ce face, Poliția.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *