Astăzi, în emisiunea “Vorbește Lumea”, domnul Ulmet Elyan, a vorbit despre problemele întâmpinate cu domnul Ristea Adrian

Ulmet Elyan, supărat pe domnul Ristea Adrian, că l-a făcut un “hoț mai mic”, a venit în platoul emisiunii, și a fost susținut de Drăgan Virgil și Monete Liviu Marius.

Domnul Ulmet Elyan, a îndemnat cetățenii, care au avut probleme cu domnul Ristea Adrian, să facă public, acest lucru. Cităm: “Cei care au ceva de spus, cei care trecut prin probleme similare.” Am primit o serie de mesaje, de la Ristea Adrian, și anume: “sunt boschet, șmecher de apartament, dacă tu crezi, că treci prin strecurătoare”.

Mai, îmi scria în mesaj, “Ți-a sunat ceasul, alege”. “Sper să am liniște!”, a declarat domnul Ulmet Elyan. Prieten cu Ulmet Elyan, domnul Drăgan Virgil, a intrat în emisiune, prin telefon și a afirmat: “Îl salut pe hoțul mai mic. Am primit și eu mesaje luni seară. Am depus plângere la Parchet, cu 16 pagini de mesaje. Am primit și la ora 03:00, mesaje de la Ristea Adrian.

“A vorbit cu cineva, și mă dă afară din servici, mă mănâncă puricii. În 27 de ani, nu am un nemotivat, la 16 ani, m-am angajat. Ristea Adrian, afirmă că l-am atras, pe Ila de partea mea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *