Firma “Spartan” au reusit de l-au dat afara pe Stefan

  •  
  •  
  •  

Inregistrari cat si acuzatii nefondate ce i se aduce domnului Stefan , in acest material vom atasa o scurta comvorbire, restul va aparea de maine in colo, cum se vede, lucrurile au scapat de sub control, si ce am aflat noi, ca Alin e vinovatul, spun mai multe voci.

“Domnul Andrei, nu stiu cum sa va spun mie nu, mi se pare inregula, tot ce se intmpla, pentru ca unu la mana dai din gura, si spui ceva de bani, si de orele suplimantare, te da lumea afara . Restul sunt amenitati, daca comenteaza ii da afara, de exemplu eu am fost dat afara , eu am comentat odata ca nu sunt multumit de bani, orele suplimentare nu sunt platite , ba eu nu sunt sclav pentru bani astia “ un scurt citat de domnul Stefan Daniel.

Prezentam scurte citate restul va rugam sa ascultati si voi, sa va faeti o parere “ Sef de obiectiv este Furdui Stelica si sef de teritoriu, este Alin Macra, eu nu am nimic personal cu nimeni , domnul Alin poate sa comfirme, eu am incercat sa ajut ,dar vad ca nu am avut loc de altii, cei doi sefi, nu au nimic cu mine, dar in schimb au altii, nu m-au vrut la Mina Lonea, cam toti au incercat sa ma sape pe la spate in firma asta cat si la firma la care am lucrat si sa ma indeparteze, de la paza pentru ca, le este frica, cica eu nu sunt capabil” un scurt citat. Vom reveni in curand cu noi declaratii dubioase dar adevarate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *