Firma fantoma “Spartan” – Au inceput sa plece sefi de obiective

  •  
  •  
  •  

Sa revenim la firma cu probleme , si suna cam asa. Sefi de obiective au plecat ba mai rau s-au lasat cu concedieri. Cucu de la Mina Livezeni a plecat spunand el nu vrea sa se murdareasca cu aceasta firma.

“La Cucu nu i-a convenit salariul, a spus ca el nu lucreaza pentru 11 milioane, si mai rau e ca deja pleaca toti pe rand ca nu au contracte de munca sau asigurare medicala, nu au atestate de port arma, cat altele” a mai spus o sursa de incredere.

“Sa nu comitem o greseala, se spune ca si Alin Macra este un mincinos in acea firma, ba mai rau tine pensionarii langa el” a precizat un fost angajat.

Mai Macra, sa intelegem ca si tu esti “bau bau” pe acolo ? Te intrebam public de ce dai afara angajatii si le interzici sa vorbeasca cu presa, cine te crezi sa nu casc gura sa afle lumea de ce te-a dat afara de la spital, mai bine asacundeti toporul si vezi-ti de ale tele.

“ Nu avem contracte, fise de instruire. Macra vorbeste numai aiurea” a relatat un angajat activ. Scandalul acum e in plina desfasurare, voi transmite din centrul scandalului:

“De la Mina Livezeni au plecat 5 angajati. La Coroiesti s-a dat o spargere de cateva miliarde azi, a lesinat aia de la companie cand au vazut astia, toata compania au fost astazi la Coroiesti , s-au furat contactori de argint si aia sunt foarte scumpi “ a mai sesizat un martor ocular.

Si din sefii de la Coroiesti au plecat, care au adunat oameni la paza. Vom reveni maine cu subiecte fierbinti cat si materiale, inregistari incendiare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *