Scandal mare la Mina Lonea firma Spartan a ramas fara agenti

Astazi intamplator am reusit sa intru in incinta minei Lonea unde sa poate vedea cum se fura carbune si fier , odata intrat în incinta nu am gasit agent de paza , mi-am vazut de treaba. Voi prezenta un material filmat cu camera ascunsa , unde veti vedea ce se intampla in incinta unei Mine. Mai exzact la Mina Lonea, si ce atitudie are atat seful cat si soldatii.

Situatia sta cam asa, lipsa personal dar in schimb sa nu uitam acei agenti care i-am gasit prin incinta minei nu aveau echipament , sa nu mai zic de telefon . Au un singur spray la 2 lei si un baston mai bine zis ciumag.

Daca va aduceti voi aminte in urma cu ceva timp am fost atacat de acesti soldati cu batele la mine , precizez ca m-am saturat sa ma tot hartuiasca acesti pigmei pe unde ma vad si mam decis astazi sa le fac o vizita.

Domnule Alin Macra v-am chemat sa va prezint o situatie ce se intmpla in incinta minei, dumeavoastra va amuzati pe tema asta, sa stiti ca eu sunt foarte suparat pe agentii din „bax bani” pentru ca i-ati antrenat sa ma alerge pe mine ,in loc sa aiba grija de cei care vin la furat de fier cat si carbune. Boala care suferi dupa sefie nu mai te da orgolios ca vei pierde odata si odata.

Pocaitul acela de ce fumeaza asa l-au invatat fratii? Dupa ce ca este piedone mai are si probleme cu stomatolog, a era sa comit o greseala, asta cica are studii superioare si e mai rau decat un cocos zis pitbul.

Astia de la CEH habar nu au ca sunt posturi descoperite altii se ponteaza de doua ori si Macra aplauda cu atata fericire , aici este o scurta radiografie alb negru facute de fata cu sefu , cine e seful ? Da este Alin Macra zis obraznic si mincinosul, in cel mai scurt timp posibil veti auzi comvorbiri dubioase.

Mai Macra de ce te-au dat afara de la spital , de bun ce ai fost, suferi dupa sefie ? Tu fa-te sefi la indienii tai ce au pensii mari. Si lasa-i pe cei care nu au ce manca sa isi castige si ei o paine cinstita, a mai nou dai afara din femei oare de ce ? Nu iti poti rezolva problemele tale propri si te razbuni pe angajate?

Ziceai Aline ca esti cinstit , dar se vede intarati soldatii , sti faza cu analizele medicale ziceai ca au toti eu te pot contrazice nu au analize medicale nu in schimb au niste contracte xerox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *