Evacuari pe banda rulanta, Cartier colonie , insectele fac legea

  •  
  •  
  •  

Acum o saptamana doi juristi ai primariei Petrosani, insotiti de jandarmerie si de un executor, au reusit sa faca mai multe evacuari din cauza ca nu s-au platit chiriile catre primarie, ba nai rau acolo e dezastru.

Cum bine se stie, in acel bloc apa potabila e la discretie , energie electrica la fel, ce e cel mai important este ca insectele au reusit sa puna stapanire pe acel bloc. Aia din primarie zic ca cetateni i sunt de vina, in schimb, acuzatii nefondate . Pacat, acolo sunt multi copii minori si stau in conditi inumane si pe restu-i doare fix in cot.

Ceea ce e mai grav e ca acolo locuiesc si cetateni corecti si cu bun simt si trebuie sa suporte mizeriile facute de altii , e normal ca in secunda doi trebuia sa apara primarul.

Sa dam cu cartile pe fata, cand ridic problema insectelor si cam asa este, cine e vinovat? Locatarii, primaria sau alte instituții? Va las pe voi sa va dati cu parerea. Va spun eu clar, acolo nu se va face nimic concret pentru ca mai e putin si vin alegerile si au nevoie de voturi si va lasa sa faceti ce vreti, asta e punctul meu de vedere. Cu privire la primar va zic eu ca el va parasi acest oras indata, nu mai ciuliti urechile aiurea .

Mai arat faptul ca pe cei care stau abuziv in acele locuinte de ce nu ii da afara nimeni ci doar pe cei care au minori?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *