ALERTA: Proxenet la rampa, isi ameninta fiica cu moartea si ca o violeaza-VIDEO

IPJ Hunedoara sunt depasiti de situatie. Va urma un material dubios si compromitator si suna cam asa?

Un Proxenet isi ameninta fica cu moartea, ca o transeaza cu sabia si mai rau o pune cu el in pat si o violeaza, bajocoreste si copiii care nu stiu ce se intampla in anul 2018. Unde sunt politistii, procurorii, judecatorii, nu fac alceva decat sa dea controale judiciare sau suspendare, in cel mai rau caz o amenda penala. Ne rezervam dreptul de a proteja victima pentru ca e traumatizata, nici nu vrea sa isi dea numele .

Acest chip cioplit, om fara frica de Dumnezeu, a ajuns sa isi umileasca propia fata si sa o ameninte in asemenea hal. Nu cred ce aud ce vad, imi lasa durere in suflet, am ramas traumatizat din cea ce am putut auzi, voi aia dela protectia copilului oferiti protectie acestei fete. Vine chip cioplit acasa si ii desira definitiv. Comvorbiri pe banda, injuraturi la discretie, amenintari sfisietoare , veti auzi voi cu urechile voastre.

Aici e treaba de baieti cu mastile pe cap, unde e diicot-ul? Vorbim despre Proxenet , acest individ e foarte periculos, mentionez ca victima a depus o plangere la politia municipiului Petrosani , dar din partea lor lasa de dorit ,ba mai rau aceasta fata are nevoie de o consiliere psihologica, atat ea cat si cei doi minori.

“ Ne inpusca ca ne trage cu masinile, ca o violeaza pe cea mica si pe baietel . Proxenet, da eu stiam ca tatal meu se ocupa cu proxeneti cand vine acasa ma pune cu el in pat sa fiu femeia lui, nu stiu daca e tatal meu biologic, nu stiu ce sa zic. Pe data de 04.12.2018 se va elibera din puscarie , este arestat in Franta pentru Proxenetism . Cand se elibereaza sigur intra peste noi in casa si o sa-mi violeze fetita, pe mine la fel si pe ala mic, o zis ca descarca o arma in noi. Fetita are doi ani si o luna si baiatul face un an, sotul meu cunoaste situatia si a spus sa depun plangere la politie sa facem ceva in legatura cu asta , eu de cand stau in concubinaj intampin aceste probleme cu tatal meu tatal meu se numeste Bunea  Laurentiu Mihai zis Bebe , locuieste in Boznia , eu am 19 ani . DA, mi-e frica de acest om, mie frica mai mult pentru copii mei , pur si simplu imi este frica si vreau sa se ia masuri cat mai repede pentru ca mai este putin si va veni acasa si mie frica pentru copii mei, nu stiu unde sa ma duc sa ma ascund . DA, tatal meu si acum are o femeie la strada in Franta, el este la puscarie si ea il cauta cu bani si mancare acolo la puscarie , precizez ia facut si casa“, a declarat victima pentru newsvj.ro

Prea multe nu putem cita din aceasta declaratie precum e foarte ciudata dar in schimb veti auzi cum curg amenitarile cu moartea la adresa fetei cat si a copiilor ei. “Aicia, sa mor in puscarie pe ziua de maine, Bebe o sa sune de aici de la Franta espre casa vina acolo ziaristi ,televiziunea tot de nu va face Bebe ….familia voastra aici sa mor in puscarie trimit protectia copilului acolo la tine acasa , fac razboi cand vin acasa , de nu dau cu sabia in voi si de nu descarc un incarcator in voi , sa va arat ca ma duc la puscarie razand inca 10 ani , “, a precizat Bunea  Laurentiu Mihai intr-o comvorbire cu fata lui.

FOTP FACEBOOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *