Ședința Colegiului Prefectural Hunedoara – 24 noiembrie 2021

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a convocat astăzi ședința Colegiului Prefectural, desfășurată la Inspectoratul școlar al județului Hunedoara.

      Discuțiile din cadrul întâlnirii au fost axate pe următoarele teme:

  1. Activitatea desfăşurată de Directia pentru Agricultură a judeţului Hunedoara în anul 2021 și măsurile luate pentru îmbunătățirea acesteia.

Informațiile au fost prezentate de Grama Claudiu-Teodor – director executiv, Directia pentru Agricultură Județeană Hunedoara

  1. Informare privind activitatea desfăşurată de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Hunedoara în anul 2021. Situația a fost prezentată de Topor Veronica – director executiv, P.I.A. – Centrul Judeţean Hunedoara.

 

  1. Informare privind activitatea desfăşurată de Oficiul Judeţean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Hunedoara în anul 2021 și măsuri pentru îmbunătățirea activității. A prezentat Lazăr Mihaela – director, Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Hunedoara.

Prefectul județului, Călin Petru Marian, a recomandat conducerilor instituțiilor care astăzi au prezentat informări privind activitatea din acest an, să crească numărul acțiunilor de informare privind fondurile guvernamentale și europene puse la dispoziția beneficiarilor din agricultura hunedoreană dar și a celor de verificare și control a produselor alimentare puse la dispoziția cumpărătorilor în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *