D.G.A.S.P.C Hunedoara – De ce nu își face datoria, cine a dat în tatăl lui?

În materialul anterior se discuta despre un minor ce a dat în tatăl lui, dar cu atât mai rău. A crea și probleme de natură penală, potrivit unor surse. Vom prezenta din materialul anterior, dar veți vedea și cum ne răspunde cei de la D.G.A.S.P.C Hunedoara.

Articolul din 25 ianuarie 2021.

A dat cu tatăl lui de pământ, situația pare a fi scăpat de sub control. Azi noapte sa tăiat pe mâini fiind în stare de ebrietate, a consumat alcool în locuința lui împreună cu un văr. Tatăl minorului se numește Mureșan Petre Sorin, la capitolul mama tragem linie.

Tatăl minorului lucrează la o firmă (paznic), când minorul este lăsat acasă singur, sparge lucruri din casă și consumă alcool, asta sa întâmplat azi noapte. Mai spune tatăl, în urmă cu ceva timp copilul lui a dat cu el de pământ în mijlocul străzii. Acest minor are obiceiul de a consuma alcool și atunci există o problemă gravă.

Citește si aici >>>> Mureșan Petre Sorin, “copilul meu s-a îmbătat și s-a tăiat pe mâini. În urmă cu ceva timp a dat cu mine de pământ” / AUDIO

  • audio

Reprezentanții Protecției Copilului nu își dau interesul cu privire la minorii ce au grave probleme de comportament. Începând de la doamna purtător de cuvânt și până la directoarea ce se ocupă cu copii, Se presupune că nu își dă interesul unde sunt probleme grave.

Ce răspunde Protecția Copilului înscris ?

În județul Hunedoara, mai exact în Valea Jiului există o nepăsare la capitolul minori. Bine că încasează salarii “bombă” și stau pe scaun la căldură. Dacă îndrăznești să sun la Protecția Copilului sa sesizezi un caz, riști să……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *