Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a primit în această dimineață

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a primit în această dimineață o delegație a angajaților de la termocentrala Mintia. 

Din partea energeticienilor au fost prezenți sindicaliști conduși de Cristian Iștoc, președintele sindicatului „Solidaritatea”. Au participat la întâlnirea cu prefectul județului parlamentari ai A.U.R, George Simion și Anamaria Gavrilă. 

Membrii delegației au transmis solicitările angajaților legate de plata restanțelor din salariu și de stabilirea unui program de reorganizare a C.E.H. și implicit a termocentralei Mintia, astfel încât activitatea energeticienilor să poată continua și după perioada în care Guvernul României va plăti salariile. 

Prefectul Călin Petru Marian le-a transmis solicitanților că toate aceste probleme se vor discuta mâine, 23 februarie 2021, la Ministerul Energiei unde va avea loc o întâlnire cu ministrul Virgil Daniel Popescu la care vor participa și lideri sindicali din cadrul C.E.H. și reprezentanți ai autorităților publice județene. 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *