DSP Hunedoara – Ce trebuie să facă și de ce nu respectă legea Sandel Rau

Potrivit articolului de presă din data de 22 ianuarie 2021, pe Strada Dacia din cartierul Colonie, există un focar de infecție. Poliția Locală – compartiment mediu, au amendat proprietarul. Potrivit unor surse, proprietarul a fost amendat contravențional cu suma de 500 lei.

Ce răspuns primim din partea celor de la DSP Hunedoara ?

Omul ce are în grădină cât și în casă, un focar de infecție a fost amendat de Poliția Locală – compartimentul mediu, acum cei de la DSP Hunedoara îi pun în vedere să își dezinfecteze curtea cât și casa. Ținând cont că vecinii sunt puși în pericol de șobolanii din acea grădină, mai multe persoane au sesizat aceste aspecte.

Focar de infecție lângă o biserică, unde se întâmplă asta și ce păzesc autoritățile?

În cartierul Colonie există un focar de infecție, focarul de infecție este în vecinătate cu o biserică, (Casă de rugăciuni). Mai exact pe Strada Dacia, unde a fost grădinița. Tinând cont că în jur sunt mai multe familii, se pot îmbolnăvi toți din acel focar de infecție.

Instituțiile statului așteaptă noi îmbolnăviri în cartierul Colonie tinând cont că virusul bate la ușă. Garda de Mediu, Primăria Petroșani, DSP Hunedoara. “Aici locuiește o familie ce are în grădină un focar de infecție și în jurul lor sunt alte familii și o biserică”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *