Continuă investițiile la Spitalul de Urgență Petroșani

  •  
  •  
  •  

După, cum se știe, Spitalul de Urgență Petroșani, are un proiect în curs de derulare, prin extinderea să, cu un corp nou de clădire, și modernizarea aferentă.

Toate, acestea, se datorează managerului Spitalului de Urgență Petroșani, dr. Alin Vasilescu, care își dorește un spital modern, și bine dotat, pentru locuitorii Văii Jiului.

“Sântem în curs de, reparație capitală a spălătoriei, începând de anul trecut, de prin luna noiembrie, lucrările sunt finalizate în proporție de 80, 90%, probabil undeva la finalul lunii mai, sau luna iunie, vom reuși să finalizăm lucrările, și să dăm drumul la spălătoria unității. Deci pentru anul în curs, s-au mai alocat, Ministerul Sănătății, încă o sumă de 14,5 milioane lei, care pe parcursul anului, vor veni, în funcție de lucrările care se execută. Deci, până la ora actuală, sau alocat și sau plătit către spital 32 milioane în anii trecuți, din 2013, până în 2018.Acum, au mai venit încă 14,5 milioane. Mai avem până la 130 milioane.”, a declarat managerul Spitalului de Urgență Petroșani, dr. Alin Vasilescu, pentru NEWSVJ.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *