Vulcan / străzi găurite, bani publici risipiți

  •  
  •  
  •  

Cam așa arată un oraș aglomerat de gropi, după cum se vede ,acest primar a uitat să mai asfalteze.

Un primar tare gospodar, acele gropi nu lipsesc, dacă vrei să dai un drift vino în Vulcan și îți faci mașina praf!!! Un primar, născut, crescut în primărie, ar mai vrea cred un mandat la primărie.

Vulcanul a pătat Valea Jiului. Am prezentat în nenumărate articole. Cum se știe unul cu butelia, altul cu pârlitorul asa se astupă gropile care rezistă până la prima ploaie!!!

Nu același lucru se poate spune, însă, despre arterele rutiere din Vulcan, în mare parte încă pline de gropi. Unele de la un capăt la altul. Pe Bulevardul Mihai Viteazul, bunăoară, au revenit în peisaj gropile de lângă D1, din apropierea stației Petrom sau a fostei stații de autobuz.

Misterios este faptul că ele au revenit la scurtă vreme după ce au fost umplute cu compoziția aceea de asfalt la rece. Câțiva bărbați care stăteau pe bancă mi-au zis că asta ar fi fost acum două săptămâni. De vreo două ori s-a făcut operațiunea asta și tot de două ori adânciturile au reușit să expulzeze cu succes materialul turnat. Sursa: ZVJ.RO / Foto zvj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *