Cine este individul ce da cu copilul de pământ? / VIDEO

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare și conțin imagini cu un impact emoțional, fapt la care este interzis minorilor sub 18 ani.

În cursul zilei de astăzi, în Hunedoara, a avut loc un eveniment neplăcut, un copil a fost trântit la pământ în zona unui parc, de către părintele unui alt copil. Motivul fiind o ceartă între cei doi copii, menționăm faptul că cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore.

“În cursul zilei de azi, în Hunedoara, a avut loc un eveniment neplăcut și anume că, un copil a fost trântit la pământ în zona unui parc, de către părintele unui alt copil. Motivul fiind o ceartă între cei doi copii. Menționăm faptul că cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și violență în familie, pentru agresarea propriului copil. Mâine se va face propunerea pentru arestarea preventivă a acestuia. Starea copilului este stabilă și va rămâne internat sub observație medicală de specialitate,” spune Politia Romana.
  •  video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *