Afacerile murdare din grupa 65 Vulcan ies la iveală . IPJ HUNEDOARA SERVICIUL ARME ȘI MUNIȚII ,scuzați deranjul !!! / AUDIO

Adevărul a ieșit la iveală și IPJ Hunedoara arme și muniții nu vor să facă dreptate, cum a fost posibil asemenea lucruri să aibă loc în Valea Jiului ? IPJ Hunedoara și mafia vânătorilor din Grupa de vânătoare 65 Vulcan ce aparține de AVPS BANICEANA. Ciurea Pătru, “am cântat pe la urechea unuia si altuia…asa ca pe linie de arme…nu are nimeni ce să-mi faca !”

Noi am făcut un scurt citat, dar voi puteți asculta declarația în ……. Există multe afaceri în interiorul acestui grup, șeful de grupă are relații și beneficiază și de protecție din partea IPJ Hunedoara, asta spun sursele noastre. Ne întrebăm, de ce nu intervine Poliția Română ? Totuși reprezentanții IPJ nu sunt capabil să facă o anchetă ?

În acest material veți afla cum se vinde carnea din vanat, dar se mai întâmplă și altele mai grave. Dacă ginerica își bate soția și rămâne fără arme, socrul de ce nu ar rămâne fără arme, pentru că același tratament a fost, există probe.

“Domnul Ciurea minte. Nepotul lui nu a făcut poza cu arma de jucărie, arma era reală, eu am fost de față, declara o persoană care nu dorește să își dea identitatea. Domnul Ciurea e un om până la un punct, după aceea este plin de el… si-a batut joc de ginerele lui, l-a lăsat fără arme în valoare de vreo 200 milioane… În pozele pe care le aveti cu armele lui, cea de-a treia, de la stânga la dreapta, este cea care era în mâinile nepotului minor… Trei sfert din sat îl consideră pe Ciurea un nenorocit… e băgat în multe măgarii, și în Composesorat că ia banii și multe chestii… are o cunoștință pe la Reghin, cu vânzări de arme la nivel înalt, ăla l-a ținut în brațe și Ciurea si-a cam făcut de cap…”, spune cineva din Grupa de vânătoare 65 Vulcan ce aparține de AVPS BANICEANA.

audio 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *